Eramed Medikal ERA Med Medikal Şikayeti

27 Şubat 2024 08:05

Eramed medikal tıbbi ürünler firması Cevizli'deki mağazasından varis çorabı satın aldık. Mağazanın 10 senelik müşterisi olarak eşime hep aynı numara ve aynı basınç varis çorabı almaktayım. 23.02. 2024 Cuma tarihinde satışta görevli olan bey eşimin kullandığı Varimed marka yerine Duka marka varis çorabı tavsiye etti. Varimed markadan memnun olduğumuzu izah etmemize rağmen bu markanın çok pahalı olduğunu Duka marka varis çorabının daha uygun ve aynı kalitede olduğunu izah etti. Satıştaki beyin tavsiyesi üzerine varis çorabını aldık. Evde eşim 1 kere denedi. Sol ayağına giydiği çorabın ayağını sarmadığını ve bol olduğunu fark ettik. Sağ taraftakinde herhangi bir sorun yoktu. Çorabı hemen çıkartıp kendi kutusuna koyduk. Satıştaki beyi arayıp. Sorunu izah ettik. Sonuç itibarı ile üretimde bir hata olabilir diye düşünerek 26.02.2024 Pazartesi yani 3 gün sonra tekrar geri getirdik. Satıştaki bey ürünü inceledikten sonra üründeki hatayı kabul etmesine rağmen hatalı olan ürünü geri alamayacağını istenirse geri gönderip hatayı düzelttireceğini söyledi. Yani benim memnun olduğum marka yerine başka marka tavsiye edeceksin, hatalı ve ayıplı malını geri almayıp veya yenisi ile değiştirmeyip 10 senelik müşterini mağdur edeceksin. Halbuki hatasını kabul ettiğin ürün için müşterini mağdur etmeden çözüm üretmen gerekir idi.
1- Müşterinin istediği marka ürünü satman gerekir.
2- Alternatif ürün tavsiye etsende sattığın ürünün arkasında durman gerekir.
3- En önemlisi müşteri velinimettir mantığı ile düşünerek hatalı ürünü yenisi ile değiştirirsin sorunu çözersin ve hatalı ürünü üretici firmaya iade edersin. Ben hatalı ürünün hatasının düzeltilmesi için haftalarca beklemek zorunda değilim.
4- Aynı marka ve aynı özelliklerdeki ürünü bir arka sokaktaki esnafın sattığı rakamın 2 katına yakın bir fiyata satmamalısın.
Ben de varis çorabını kapısının önünde yırtıp önüne attım. Hemen bir arka sokakta başka bir esnaftan Varimed marka varis çorabını eşimle bu firmanın söylediği rakamın neredeyse yarısına aldım. Yani çok pahalı dediği de yalanmış. Bu esnaflık değildir. Bu firma çalışanından şikayetçiyim. Hakkımı helal etmiyorum.

Merve
Merve

Merhabalar, bu yorumunuzu şu an görmüş bulunduk, yaşadığınız duruma çok üzüldük. Açıkçası bizde şaşkınız, Kartal da tam olarak hangi şubeden ve kimden aldığınızı detaylı bir şekilde öğrenmek istiyoruz. Sizden ricam [email protected] a iletişim bilgilerinizi e-mail atabilirmisiniz, yetkili bir kişi sizinle bağlantıya geçecek.

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Varimed Marka Lenfödem Varis Çorabıyla İlgili Sorun

Yavuz
16 Ekim 2023 16:01
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Varimed Garantisiz Garanti Verilen Çorap

04 Eylül 2023 15:14