Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Enza Güzellik Merkezi İzmir Para İadesi Yapılmaması

06 Nisan 2024 13:48

30/03/2024 tarihinde İzmir, Konak'ta bulunan Enza Güzellik Salonu'ndan kızıma lazer epilasyon paketi satın aldım. QNB (Enpara) kartıyla ödeme yapacağımı belirttim. Hangi kart veya banka olursa olsun taksitlendirme yapabileceklerini söylediler. Ancak eğitim veya sağlık harcaması olmadığı için taksitlendirme yapamadım. Başka bir kartla ödeme yapmayı, diğer karttan yapılan ücretin iadesini talep ettiğimde, yeni ay başlangıcı olduğu için bunu da yapamayacaklarını belirttiler. Enpara'nın bir banka olmadığını ve her bankadan taksitlendirme yapabileceğimi iddia etmediklerini öne sürdüler. Tüketici Hakları Kanunu'na göre yasal hakkım olan 7 gün içinde sözleşmeyi feshetmek istedim ve ödediğim ücretin iadesini talep ettim. Ancak beş gün içinde para iadesini yapabileceklerini ancak beş günü aşmayacaklarını belirttiler. Beşinci gün geldiğinde durumu tekrar sorgulamak için şubeye telefon açtım. Bu kez para iadesi yapmayacaklarını, eğer istiyorsam hakkımı başkasına devredebileceğimi söylediler. Paramı geri almak için tekrar talepte bulundum ancak durumu çözmeye yanaşmadılar. Sürekli oyalayarak bir çözüme ulaştırmadılar. Merkezlerine ulaşmak istediğimde ise herhangi bir merkezlerinin olmadığını fark ettim. Hâlâ bir çözüme ulaştırılmadım ve sorun devam ediyor, Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurumu yaptım.

07 Nisan 2024 05:15 (Şikayetten 15 saat sonra)

Sayın Yusuf K., Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayıp çözüme kavuşturacağız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Enza Güzellik Merkezleri

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Cihazı Arızası Sonrası Ücret İadesi Yapılmıyor

10 Eylül 2025 12:38

29 Ağustos 2024 17:32
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 13:13
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Enza Güzellik Merkezi Ödeme İadesi Ve Sözleşme Mağduriyeti

13 Ekim 2025 17:36
Hividar sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 22:56