Emsal Doğan Güzellik ve Tırnak Merkezi Mersin Şubesinde Yaşanan Güzellik İşlemi Hayal Kırıklığı

06 Mayıs 2024 10:15

E**** D**** Mersin şubesine mikroblading ve kirpik lifting işlemi için gittim. Tamamen hayal kırıklığı yaşadım. Geçtiğimiz yıllarda gittiğimde asla böyle değildi maalesef kalite inanılmaz düşmüş. Personelin ilgisizliğini ve zoraki iş yapmasını geçtim işlemler birbirinden vasat oldu. Kaş işlemi üçüncü seans olmasına rağmen aktı ve resmen lacivert oldu arayıp durumu dile getirdiğimde gelmeniz lazım dediler. Bu arada kirpik lifting işlemi de yaptırmıştım ama ters giden durum kirpiklerim bariz bir şekilde yanmış düzensiz duruyordu. Emin olmak için iki üç güzellik merkezine danıştım durumu ve net bir şekilde kirpiklerimin yandığı söylendi. Bu durumu dile getirdiğimde asla yanmadığını etkisinin geçmeye başlandığı söylendi. Hala kirpiklerimi düzeltmeye çalışıyorum. Yazmaya bile tenezzül etmezdim ama başkası da yaşasın istemem. İşlemi yapan arkadaş işlem sırasında başımda beklemek yerine 20 dakika sonra çıkaracağım deyip yanımdan gitti. Belki uzun bir süre bekledim ve unutuldum. Kesinlikle bir daha asla tercih etmeyeceğim. Kurumsallığa ve ismin kalitesine asla yakışmadı. Kaşlarımın boyası tekrar aktı ve başka bir yere ekstra ücret verip düzelttirmek zorunda kaldım. Asla asla tercih etmeyeceğim bir yer oldu.

11 Mart 2024 14:26
Nefise sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2024 16:17

Yanıltıcı Hizmet Ve İade Sorunu