Ems Fitness (Body Time) Kullanılamayan Paketlerin İptal Edilmesi

12 Aralık 2023 08:09

Adana Body Time spor salonundan 36 seans ems paketi satın aldım, aldıktan kısa bir süre sonra hamile kaldım ve gelemeyeceğimi ilettim. Ücret iadesi yapamayacaklarını ancak doğum sonrası kullanabileceğim söylendi. Doğum sonrası gittiğimde paketlerimin zaman aşımı nedeniyle iptal olduğunu ve kullanamayacağımı söylediler. Bu konuyla ilgili aranılıp bilgi dahi verilmedi.

Can
Can
13 Şubat 2025 13:50

Çocuğumun 3 yaşına gelmesi gibi bir durum söz konusu değil, 1 sene dolmuştu sadece. Algı yaratmak adına benim ne zaman alıp sonrasında ne zaman gelmiş olduğumu bile bilmeden yorum yazıyorsunuz. Kaldı ki her durumda şu süreye kadar kullanılması gerekmektedir diye bilgi verilmesi gerekirdi.

Canan
Canan

3 aylık pakete1 yıl kullanım hakkı verilmiş ki normalde spor salonlarında süre uzatılması diye bir şey yoktur. Size bu süre 2 yıla çıkarılmış olmasına rağmen 3 yıl sonra bu talebin karşılanmaması işletme açısından normal bir durumdur.

Kerem
Kerem

Kişinin seansı doğumdan sonra yapması uygun görüldüğü için süresi uzatıldı fakat kişi bebek 3 yaşına girdikten sonra gelmek isteyince o kadar uzatılmadığı için seans hakları iptal edildi uzatılma süresi 1 yıldır bilginize sunarız

31 Ocak 2024 11:57
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Fitwin Studio Hamile Olmama Rağmen Paramı Ödemediler!

20 Haziran 2024 01:00

Lazer Seanslarında Mağduriyet: Haklarım Yanıyor!

21 Kasım 2024 22:28