13 Haziran 2024 21:43

Ben mağdur bir vatandaşım. Eşime Karapürçek mevkisinde otobüs arkadan vurdu. Eşim ve arabayı kendi şeridinde kullandığı halde, şerit ihlali diyerek kaza yaptı. Arkadan şehirler arası otobüs vurdu ve eşim şerit ihlali yapmadığını bildiği halde, polisler eşimin ifadesini almadan kafalarına göre tutanak yazmışlar.

Tutanak yazan polis memuru, sisteme girmemiş. 10 gündür arabayı sormadığım karakol kalmadı, trafik bölge kalmadı. Sonra bir trafik polisi durumu anlattığımda bana acıdı ve öylelikle öğrendim. O polis bile zor buldu. Sisteme düşmemiş, polis memuru bile sinirlendi. Sisteme düşmemiş, unutmuş.

Polis memuru 10 gün sonra nedense araba ortaya çıkıyor. Ben ve eşim hiçbir şekilde ifademiz alınmadan, otobüs şoförünün ifadesi alınıp kafalarına göre tutanak tutulmuş. Ben bu tutanağı kabul etmiyorum. Eşim hastanede sürekli ameliyat geçiriyor. Çok mağduruz.

Çağlayan
18 Ekim 2023 21:12

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Polis Arkadaşın Hiçbir Kelime Etmeden Ceza Yazması

Mahym
18 Şubat 2024 18:01

Erol
24 Kasım 2023 11:25

Emniyet Genel Müdürlüğü Fahri Trafik Müfettişi Nedeni İle Gereksiz Trafik Cezası

Ümit
15 Aralık 2023 16:29