Emniyet Genel Müdürlüğü Tekirdağ Çorlu Eds Cihazı Uygunsuz Şekilde Sarı Işıkta Ceza Kesiyor

14 Ağustos 2023 10:05

Tekirdağ Çorlu emniyet müdürlüğü önündeki ışıklarda bulunun eds cihazı aracımla hız sınırlarında tam yeşil ışıkta geçerken ışığın geçiş esnasında sarıya dönmesi sonucu ceza kesti. Tam geçiş esnasında o kavşakta güvenli bir şekilde duramayacağım halde eds cihazı ceza kesiyor. Buradaki ışıklar resmen sürücüleri ceza yemeye mecbur bırakıyor.

Kırmızı yanma ihtimaline karşın oldukça yavaş yaklaştım ama ne bir süre lambası var ne de yeşil ışık yanıp sönüyor. Bir saniyelik bir sürede tam geçiş anında sarı ışığa döndü ve akabinde eds cihazı çekim yaptı. Burada vatandaşlara haksız yere ceza kesilmektedir. Konuyu CİMER'de dahil her yere taşıyacağım.

Ken
Ken

Çorlu Ağır Bakim önünde bulunan eds kamerası gereksiz yerde gereksiz zamanda ve ışıklara doğru yavaşlamamıza rağmen ceza kesiliyor. Zaten ışıklara yaklaştıkça hızını azaltıyorsun, çevresinde tehlike arz eden bir durumda yok. Bizzat Edirne tarafından Emniyet müdürü kendisi bir iki defa denesin, köprüden sonra hızını düşürüyorsun, ancak lambalar yeşil yanıyor belli bir hıza ulaşıp geçmek istiyorsun. Eds lambayı patlatıyor, cezayı gönderiyor. Lütfen orada 2 adet giriş-çıkış eds kamerası var, gereksiz yerde ceza yazıyor.

Talip
Talip

Işık patlamasından sonra ceza geldi mi? Aynı ışık bana da patladı

Tc İlker
Tc İlker

Aynen katılıyorum

11 Aralık 2023 00:58

Emniyet Genel Müdürlüğü Haksız Yere Kesilen Ceza-4083 Trafik Işıkları Kavşağı

23 Ocak 2024 14:16

Emniyet Genel Müdürlüğü Kazım Karabekir İlçe Emniyet Müdürlüğünün Yanlış Eds Uygulaması

28 Haziran 2024 08:02