Emniyet Genel Müdürlüğü Parkta Güvenlik Sorunu Ve İlgisizlik

Emniyet Genel Müdürlüğü Parkta Güvenlik Sorunu Ve İlgisizlik
29 Ekim 2024 17:30

29 Ekim Ada Davet Evi arkasındaki parkta her gün sabahtan akşama kadar oturup içki içen orta yaşlı 5-6 kişilik bir grup var. Daha önce de şikayet ettik fakat bir sonuç alamadık. Bugün saat 14:50'de arayıp adres verip destek talep ettik ve 16:26'ya kadar bekledik. Kimse gelmeyince tekrar aradık. Şu an saat 16:59 ve hâlâ gelen giden yok. Çağrı merkezi, sesinizi yükseltmeden konuşun deyip bağırarak numaranızı paylaştık, aranacaksınız diyor. Ne arayan var ne gelen giden.

Kapımızın önüne çıkamaz hale geldik. Bu parkta her gün madde kullanılıyor. İçki içip kavga çıkıyor. Okuldan kaçan küçücük kız-erkek çocuklar uygunsuz hareketlerde bulunuyor. Kimse şikayet etsek bir sonuç alamıyoruz. Kimse ilgilenmiyor. Ben iki kez polisi arıyorum, 2 saattir bekliyorum.

Adamlar çoluk çocuk tekel bayiden 2 kez içki siparişi veriyor. Bu insanlardan çocuklarını parkta eğlendirmek isteyen aileler de kaçıyor, parktan yararlanamıyor. Çünkü park, park olarak kullanılmıyor. Konuyla ilgili kalıcı çözüm talep etmekteyim. Çünkü rahatsızlığımızı dile getirdiğimizde madde kullanan kişiler tarafından tehdit ediliyoruz.

Emniyet Genel Müdürlüğü Çağrı Merkezi Personelinin Saygısız Tutumu Ve Güvenlik Sorununa Duyarsızlık!

01 Kasım 2025 18:53

03 Haziran 2024 01:39

14 Ocak 2024 02:56

Emniyet Genel Müdürlüğü Mahalle Parkında Süregelen Gürültü, Alkol Kullanımı Ve Güvenlik Sorunları

22 Eylül 2025 00:06