Emniyet Genel Müdürlüğü Hız Limiti Önemli Değil, Sürekli Ceza Yiyoruz. 78 Veya 82, Veya 90

07 Eylül 2024 10:39

Eskişehir'den Ankara'ya giderken Sivrihisar 1. Km'de eds den cezasız geçmek mümkün değil 90 la geçiyorum ceza 82 ile geçiyorum ceza, 78 ile geçiyorum ceza. Ceza tutanağında detaylı bilgiye ulaşılmıyor. 1 ay içerisinde kaç defa ceza geldi sayamadım bile. Aynı içerisinde bile ceza yazmışlar, üstelik hız limitim 80 KMH olmasına rağmen.

Kamil
Kamil

Bende yemişim 27.10.2024 tarihinde nasıl oldu anlamadım oysa yavaş giderim 126 km hız demiş. Ben hiç 120 yi geçmem ki

İsa
İsa

Bana yazılan cezalarda resim bile yok. Sadece hız limit aşımı diye ibare var. Kaç KMH hız ile gittiğim bile yazmıyor. Her ay düzenli yazmışlar. Yazılı itiraz için başvurdum, avukata vermem gerektiğini söylediler. Avukata gittim, öncelikle vekalet ve 14.500 TL istedi. Sonrasındaki işlemlere göre masraf 20.000 TL 'yi bulur dedi. Şimdi itiraz etsem bir türlü, etmesem ayrı dert. Zaten itiraz için 1 hafta süre vermişlerdi. Çok ama çok saçma bir sistem. Kafalarına göre yazıyorlar. Resim yok, delil yok.