Emniyet Genel Müdürlüğü Bakırköy Sahil Yolu Radar Mağduriyeti

13 Kasım 2023 18:0810.699

Bakırköy sahil yolunda hız limitinin 70 km'den 60 km'ye düşürülmesi nedeniyle Temmuz ayından bir adet, Ağustos ayından ise şimdilik iki adet 951 TL tutarında radar cezası almış bulunmaktayım. Doblo, Caddy, Fiorino, Bipper, Rifter, Partner, Kangoo gibi kamyonet sınıfına giren araçların hız limitlerinin 70 km'den 60 km'ye düşürülmesi, ekonominin problemli olduğu bu dönemde büyük mağduriyet yaratmaktadır. Eminönü'nden Florya çıkışına kadar uygulanan 60 km hız limitinin gözden geçirilmesini talep ediyor ve mağduriyetin giderilmesi için gerekli desteği bekliyorum. Bu durumdan habersiz binlerce araç kullanıcısının mağdur olduğunu belirtmek isterim.

Yorumlar(6)

13 Ekim 2025 11:57

Aynı şekilde bende 71 ile caza yemişim hız sınırı 70 biliodum ancak 60 yapmışlar maalesef araç sürmek bile çile haline geldi bu ülkede

20 Eylül 2024 14:29

60 belirlenen yere 68le 69 la girdim diye 3bin lira ceza yemişim biraz vicdan be

8 Aralık 2023 14:35

Bugün bende 73 km ile aynı yerde hız cezası yedim az önce baktım 80 km tabelası var ben nereden bilebilirim kamyonetin 60 km olduğunu bu resmen haksızlık çok mağduriyet var bu hatadan dönülmeli veya kamyonet 60 km olduğunu belirtil bir levha asılmalı

21 Kasım 2023 07:41

Evet bu konu hakkında aşırı bir mağduriyet yaşaniyor. Ağustos ayı olmak üzere 3 adet ceza yedim. Bu yolda ki hız düzenlemesi gereksiz ve lüzumsuzdur çünkü o yolda ticari araçlar o hızla gitse arkadan gelen binek araç şoförleri hızlı olduğu için yol vermek zorunda kalıyoruz ya da kenara geçiyoruz bunun içinde hız arttırmak zorundayız. Durdular durdular şimdi mi akıl ettiler. İnsanların emeklerine yazık. Bu cezaları çoğu firma şoförlerden tahsil ediyor. Bir sistem kuruyorlar bütün dengeyi yok ediyorlar. Yazıktır günahtır haberi olmayan benim gibi beyefendi gibi bir sürü insanın başı yandı yazıklar olsun vallahi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Haksız Yazılan Trafik Cezası

4 Mart 2024 17:2917.855

Bakırköy, Rauf Orbay Caddesi Sahil Yolu'nda 19/02/2024 tarihinde Renault Kangoo marka/model araçla seyir halindeyken 69 ...

2 Destek2 Yorum

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hız Düzenlemeleri Haksızlığı

13 Eylül 2024 11:232.826

Bakırköy rauf orbay Caddesi'indeki radar, insanlar aklı ile dalga geçer gibi 63 ve 67 km hızı ile ceza yedim. Burada her...

Tümünü Gör
Emniyet Genel Müdürlüğü İhbarımı Dikkate Almayan Görevliler

Emniyet GenelMüdürlüğü İhbarımı Dikkate Almayan Görevliler

İlknur
Sokağa Dorse İle Tır Park Edilmesi Ve Görüşümü Engellemesi!

Sokağa Dorse İleTır Park Edilmesi Ve Görüşümü Engellemesi!

Barış
Emniyet Genel Müdürlüğü Kaldırım İhlalinden Hayat Tehlikesi!

Emniyet GenelMüdürlüğü Kaldırım İhlalinden Hayat Tehlikesi!

Emniyet Genel Müdürlüğü Acil Lütfen Sesimizi Duyun!

Emniyet GenelMüdürlüğü Acil Lütfen Sesimizi Duyun!

Buket
Emniyet Genel Müdürlüğü  Gürültü Sorunu!

Emniyet GenelMüdürlüğü  Gürültü Sorunu!

Serkan
Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Şube Görevini Neden Yapmıyor?

Emniyet GenelMüdürlüğü Trafik Şube Görevini Neden Yapmıyor?

Nail

Öne ÇıkanKonular