Emlak Yönetim Ödeme Yapılmamış Gerekiyor Fakat Dayatma Adlı Altında Ödeme Alınıyor

17 Mart 2024 02:24

Kilis Deveciler TOKİ'de bulunan dairemi 25 Aralık 2023 tarihinde teslim aldım. Ancak, anahtar teslimi sırasında belirtilen Aralık ayı aidatının, ısınma ve çevre düzenlemesi adı altında belirlenen ücretin haksız bir şekilde alındığını düşünüyorum.

Ayrıca, dairede bulunan eksikliklerin giderilmesi için taahhüt edilen tarihte imzamı attım. Fakat, Ocak ayının sonunda eksikliklerin giderilmediğini fark ettim ve bu konuda ekte paylaştığım dokümanlar ve resimlerle desteklenen şikayetimi iletiyorum.

Dairemin elektrik aboneliği ve kalorifer işlemleri 18 Şubat itibarıyla başlamış olmasına rağmen, hizmetin olmadığı bir dönemde alınan Aralık, Ocak ve Şubat aylarına ait avans aidat ve ısınma bedellerinin iadesini talep ediyorum.

Mustapha
Mustapha

Aynı muamele depremzede konutlarında, çoğu kişinin haberi bile yok 15inde anahtar teslim edildi, ama ayın 1 inde teslim edildi diye gösterildi, ve avans borç yazılmış 3000 TL ayın 1 inde kimsenin haberi yok ay sonu 480 TL ceza artı habersiz aidatlar 7bin, deprem asıl ceplerde oldu sanki İstanbul taki keyfi seçenek gibi, deprem unutuldu

Ayşe sonuçtan memnun değil

Gaziantep Güneyşehir TOKİ'de Süregelen Sıcak Su Ve Temizlik Sorunları

12 Haziran 2025 16:40
Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Teslim Edilen TOKİ Dairelerinde Sürekli Arıza, Hizmet Eksikliği Ve Haksız Aidat Talebi

19 Ağustos 2025 19:01

19 Kasım 2024 14:27