Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Eminotomotiv Taksit Gecikmesi Ve Anlayışsızlık Sorunu!

14 Ekim 2024 13:11

Başımdan geçen olay bu şekilde: Araba için başvurdum, peşinatlı sisteme girdim. İkinci ayda araç bende olacaktı ama ilk ay peşinatı yatırırken aylık taksiti unutmuşum. Unutmada şöyle; her şey iki kez anlatıldı, peşinatı yatırana kadar her şey güzel ilerliyor. İkinci gün mesaj geldi: 'Bir ay gecikmeli alacaksınız' diye. Hemen yatırdım. Temsilcim iyi bir insan, o da uğraştı ama ne fayda? Yani buna bir anlayış gösterilsin ya da geciktirdiniz diye bir bilgilendirme mesajı atamıyorlar. İlk bir şey yani, buna tutup da anlayış göstermek yerine 'buna bir şey yapamıyoruz' söylendi. Düzeltme yapmalarını çok bekledim. İlk olduğu için bu kadar uğraştım. Ha, tutup da ben iki ay taksit yatırıp üçüncü ayda unutsam ya da yatırmamış olsam anlarım, size bir şey demeye bile yüzüm olmaz ama ilkin günahı olmaz derler, siz de duymuşsunuzdur. Ne yazık ki başıma böyle bir iş geldi.

26 Ekim 2024 13:05 (Şikayetten 11 gün sonra)
Ramazan
26 Ekim 2024 15:13

Ancak temsilcimi arayıp, bakacağız edeceğiz diyorsunuz başka bir şey yapmıyorsunuz. Ben Birçok ricada bulundum Ama ne yazık ki Hala Aynı

Eminotomotiv Ödeme Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Eksikliği

06 Mart 13:57

Eminevimde Vaat Edilen Teslimat Süresi Sürekli Erteleniyor

30 Nisan 20:20
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 12:22

06 Ekim 2023 11:24