Eminevim Çalıştırdığı Personellerinin Arkasında Durmayan Firma

Eminevim Çalıştırdığı Personellerinin Arkasında Durmayan Firma
16 Eylül 2024 18:162.137

Eminevim Firması Bağcılar Şubesinde yaklaşık üç ay önce çekilişli gruba kayıt için gittik. Bizim ile ilgilenen temsilci yanlış bilgiler vererek üyeliğimizi yaptı. İşin kötüsü Firma çalışan personellerinin arkasında durmuyor. Şunu belirtmemde fayda var diğer X firmalar daha avantajlı olduğunu söylemeliyim. Diğer firmalara kayıt yaptırmadığıma pişman oldum. Sizlere önerim kesinlikle sözleşmenin tamamını okumadan imza atmamanız yönündedir, çünkü size verilen vaatler il sözleşmede yazan maddelerin bazıları çelişiyor. Alternatif firmalara bakmakta fayda olduğunu düşünüyorum. Benim başım yandı sizin yanmasın Bu şirkete üyelik yapmak isteyenlerin ince eleyip sık dokumalarında fayda var.

20 Eylül 2024 09:12 (Şikayetten 3 gün sonra)

Mustafa K. iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

22 Eylül 2024 15:41

Firmanın müşterileri taktığı yok kurumsal cevap vermekten öteye gitmiyor cevaplarınız. Çözüm yok ancak insanları mağdur edin Firmanız verilen vaatlerini çoğunu tutmuyor.

22 Eylül 2024 15:45

Eminevim firmasına müşteri olacaklar bir daha düşünsün çünkü temsilcileri ile konuştuğumuz gibi olmadı hiçbir şey çekiliş konusunda yanıltıyorlar müşterileri kesinlikle bütün sözleşmeyi en az iki kere okumadan ya da avukata okutmadan imzalamamanızı tavsiye ederim bizim gibi mağdur olmamanız adına.

2 Ekim 2024 12:23

Alternatif firmalara sordum yaşadığım durumla ilgili örneğin fuzul firması sisteme dahil olduğunuz aydan itibaren her ay düzenli çekiliş yaptığını öğrendim Eminevim firması bizde de her ay yapılıyor demelerine rağmen 5 ay kura (çekiliş) yapmadıklarını öğrendim.

Eksik Bilgilendirme Ve İlgisizlik Nedeniyle Yaşadığım Memnuniyetsizlik

21 Haziran 2025 11:171.404

Benim gibi pişman olursunuz. Keşke paramı başka bir yere yatırsaydım da Eminevim'e yatırmasaydım. Müşteri temsilcisi eks...

Eksik Bilgilendirme Ve İlgisizlik Nedeniyle Yaşadığım Memnuniyetsizlik

Eminevim Araç Alımı Yanlış Bilgi

11 Ekim 2023 21:563.711

Eminevim 2023 Ağustos üye oldum. Ben üye olmamak istemedim Eylül ayında ödemelerimi yaparım dedim bu şekilde olursa olur...

Eminevim'de Güven Krizi Ve İletişim Sorunları

25 Ekim 2024 12:2345.696

"Sadece şube müdürü Yasin bey şube çalışanı Mustafa bey yardımlarından dolayı teşekkür teşekkür ederim paramın geç yattığı için 3000 küsur lira bir zararım oldu sırf Emin Evin personel hatası yüzünden kredi kartıma faize bindiği için bir mağduriyetim oldu sonuçta ana paramı kurtardım kurtardım diyorum çünkü onu bile vermeyeceklerdi ama gene de 3000 küsur lira kendi hataları yüzünden benim ödemem hiç etik değil bir hevesle üye olduk ne yazık ki hevesimiz kırıldı şansımıza şubedeki arkadaşlar çok iyilerdi şubedeki arkadaşlara çok teşekkür ederim"

Eminevim'de Güven Krizi Ve İletişim Sorunları
7 Destek7 Yorum

Eminevim Bugünkü Aklım Olsa Üye Olmam

30 Haziran 2024 15:5038.270

"Sonucu son güncelleme mesajımdan okuyabilirsiniz. Şimdiki temsilcime ve teslimat birimine tşk. Ederim"

Eminevim Bugünkü Aklım Olsa Üye Olmam

EminOtomotiv Çekiliş Sürecinde Yaşanan Sorunlar

1 Ağustos 2024 12:5027.023

Eminevim'de her ay çekiliş var diye yazıldığımız araba için temsilcimizin bize yalan söylemesi yüzünden mağdur olduk. Sö...

EminOtomotiv Çekiliş Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Hakan
EminOtomotiv Sıhhiye Şube Personel Tutumu

EminOtomotivSıhhiye Şube Personel Tutumu

Kübra
EminOtomotiv Yeter Artık Paramı İade Edin!

EminOtomotivYeter Artık Paramı İade Edin!

Hakan
Eminotomotiv 2. Kez Kasko Yaptı Araca!

Eminotomotiv 2.Kez Kasko Yaptı Araca!

Kadir
Eminotomotiv Yanlış Yönlendirildim!