Eminevim'de İpotek Kaldırma Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Furkan
Furkan
Eminevim
21 Ağustos 2024 13:3377.038

Eminevim konut için kayıt oldum ve pazartesi günü kalan borcumu ödedim, ipoteğin kaldırılmasını talep ettim. Bana 21 iş günü dediler. İş günü 21 iş günü... Çağrı merkezi ile görüştüm, 2 ayrı kayıt açtım, dönecekler dediler ama dönen yok. Sıraya almışlar, dönecekler. Pazartesi borç ödedim, ipotek kaldırma muallak. Sözleşmemde masraflar onlara aitti, 1200 TL ipotek kaldırma masrafı aldılar. Evi satacaktım, şimdi ipotek kalkmasını bekliyorum. Keyifleri gelirse, ama her yere yazacağım, yasal haklarıma da başvuracağım. CİMER'e de yazdım. Sırada THH var.

2 Eylül 2024 10:02 (Şikayetten 11 gün sonra)

Furkan A. Bey iyi günler, başvurunuz Eminevim Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile de ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Batuhan
Batuhan
19 Eylül 2024 00:02

Geçmiş olsun. Sözleşmenin bir nüshası, ödeme dekontlarınız ve dilekçeniz ile bulunduğunuz yer Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapıyorsunuz. E-devlet üzerinden bile yapabilirsiniz. Sözleşme hükümlerine aykırı davrandıkları gerekçesi ile 1-2 ay içinde lehinize karar veriyorlar. Firma avukatı sizi arayarak iletişime geçiyor ve paranızı iade ediyor. Aynısı başıma geldi. Avukatım aracılığıyla bu yolu izledik. Sanırım her müşteride bu taktiği bir kez deniyorlar. Ya tutarsa

Yasin
Yasin
16 Eylül 2024 15:41

Sırf bu tür sokacakları için girmiyorum binlarin sistemine. Eminim bir yerden geçirdiklerine zaten. Sözleşme de ne olursa olsun o kadar ödeme yaptıktan sonra evi almışsın ipotek kaldırmak için de 3-4 ödersin dava falan usrasmak istemezsin. Onlarda bunu biliyorlar. Nereden geçirirsek kar kardır diyorlar

Eminevim Sözleşme İhlali Ve Ek Ücret Talebi

Erhan
12 Aralık 2024 13:1828.374

Eminevim, borcum bitmesine rağmen ipoteği kaldırmıyor. Borç bittikten 20 gün sonra ipotek kaldırma ücreti altında 1200 T...

Eminevim Sözleşme İhlali Ve Ek Ücret Talebi
2 Destek

Şirinevler Eminevim Şubesinde Önkayıt Oluşturdum Param İade Olmuyor!

ŞirinevlerEminevim Şubesinde Önkayıt Oluşturdum Param İade Olmuyor!

Alperen
Eminevim Mağduru!