Elvankent Ağız ve Diş Sağlığı Dişim İki Kez Kırıldı 2 Kez Yapıştırıcısı Çıktı.

Elvankent Ağız ve Diş Sağlığı Dişim İki Kez Kırıldı 2 Kez Yapıştırıcısı Çıktı.
03 Temmuz 2024 21:14

Ramazan bayramında aile ziyareti için Edirne'den Ankara'ya gittim. Gitmişken dişlerimdeki sıkıntıdan dolayı dişlerimi yaptırma düşüncem vardı. Daha önce (5 yıl) gitmiş olduğum ve memnun kaldığım Elvankent ağız diş sağlığı polikliniğine giderek muayene oldum ve dişlerimi yaptırmaya karar verdim. Benim aklımdaki düşünce metal alt yapılı diş idi. Çalışanlar ve diş hekimi zirkonyum yaptırmam için öneride bulundular ve fiyat açısından metal alt yapılı dişten daha pahalı olmasına rağmen ikna oldum. Dişim yapıldı takılacak diye çağırıldığımda diş kırıldı. Neyse bekledim tekrar yapılmasını bir hafta kadar bu kez 2. Kez kırıldı takılırken. Sürekli oyalanarak dişimin takılma süreci uzatıldı. Neyse diş istediğim gibi yapıldı derken 8 dişin 7 tanesini köprü şeklinde 1 tanesini ise tek diş şeklinde yapmışlar ona da tamam dedim. Edirne'ye döndüğümde aradan bir ay geçti ve tek olan dişim çıktı burada başka bir kliniğe yaptırdım 500 TL de yapıştırma ücreti ödedim. Aradan birkaç gün geçtikten sonra da yine diğer 7 tane köprü olan çıktı. Yarın yine gidip yapıştırtıp ekstradan para ödeyeceğiz muhtemelen. Hayatımda hiç bu kadar mağdur edildiğimi hatırlamıyorum.

08 Ekim 2024 14:24

01 Ağustos 2025 13:57
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 04:42