Engin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Elitbahis Hesabıma Giriş Sorunu

19 Mayıs 2024 13:16

Hiçbir şekilde hesabıma giriş yapamıyorum. Hesabım olmasına rağmen bağlantı kurulamıyor. Başka bir telefonla da denememe rağmen olumlu bir sonuç alamadım. Yurt dışında olduğum için bir ilgisi olup olmadığını bilmiyorum ancak daha önce yurt dışında oynarken sorunsuzca giriş yapabiliyordum. Bu sorunun çözülmesini talep ediyorum.

19 Mayıs 2024 14:02 (Şikayetten 46 dakika sonra)

Merhabalar Engin İ., Elitbahis olarak sorununuzla ilgili gerekli incelemeleri yapılıp, tarafınıza özelden dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Elitbahis

22 Mayıs 2024 14:31

Tarcan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Tarcan
06 Mart 2024 15:13
Dorukhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Dorukhan
14 Mayıs 2024 14:04
Burhan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

16 Şubat 2024 21:38
"Hesabıma şimdi giriş sağlayabildim. Tarayıcı kaynaklı sorun yaşamışım. Teşekkürler..."
Selçuk sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Selçuk
25 Şubat 2024 00:33
"Mail üzerinden şifre yenileme bağlantısı gönderildi. Teşekkür ederim."
Çağrı sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Çağrı
28 Mart 2024 15:19