Samsun Elçin Danış Beauty Center Hakkımı Vermedi!

11 Temmuz 2024 08:43

Samsun Elçin Danış Beauty Center adlı merkezden 2022'nin sonlarına doğru paket almıştım. Fakat hamileliğimden ötürü paketime devam edemedim. Merkeze bunu söylediğimde hiç sorun değil siz hamileliğinizden sonra gelin tekrar devam ederiz dediler. 9 ay hamileliğim sürdü. 6 ay bebek emzirdim. Ağustos 2022 de paket aldım. Kasım 2022 de hamile olduğumu öğrendim. Görselde mevcuttur. En son randevum 2024 nisan ayındaydı. Gittiğimde oradaki çalışan kız bana seans ödemeleriniz bitti fakat 3 seans daha hakkınız var o zaman geldiğinizde ödeme yapmayacaksınız dedi tamam dedim. Bugün tekrar gittim randevu alıp. Merkezin sahibi hanımefendi sözleşmemi gösterip bu sözleşmeyi iptal ettik. Paketler her sene yenilenir dedi. Fakat bana bunun bilgisi asla verilmedi. 7 aydır 2024 senesindeyiz senenin başında bile söylenmedi. Şimdi paket ödemem bittiği için kurnazlık yapma peşine düştüler. Hakkımı yediler.  Ben hasta çocuğumu bırakıp dünya yol gittim. Dalga geçer gibi iptal oldu paketiniz ne demek. Paket yapmanın mantığı nedir. Ucuza faydalanmak ve zamlardan etkilenmemek. Kaldı ki ben 14-15 ay zaten gidememişim dondurmuşum. Yazıklar olsun diyorum!

Lazer Seanslarında Mağduriyet: Haklarım Yanıyor!

21 Kasım 2024 22:28

CK Wienna Estetik & Güzellik Ücret Ve Hizmet Alamamak

21 Kasım 2023 11:37

Rize Mazal Clinic Haksız Yere Açılan İcra Davası

23 Mart 2024 18:37
Yeter sonuçtan hiç memnun değil

Epiderma Lazer Güzellik Merkezi Son Seansımı Yapmadı

20 Mayıs 2024 09:57