Rize Mazal Clinic Haksız Yere Açılan İcra Davası

23 Mart 2024 18:37

Rize İstanbul Mazal Clinik'ten 2022 yılı aralık ayında 10 seanslık lazer paketi satın almıştım. 2023 yılı ocak ayında hamile olduğumu öğrendim. Şubeye durumu bildirdiğimde doğumum ve lohusalık dönemim bittiğinde paketime devam edileceğini söylediler.

Ödemeyi de doğumdan sonra seanslara girdikçe yaparsınız dediler. 2023yılı kasım ayında tekrar kliniğe gidip lazer seansıma girdim seans ücretini ödeyip çıktım. 2024 ocak ve şubat aylarında da aynı şekilde lazere girip seans ücretini ödedim. Hatta bir de cilt bakım paketi satın aldım.

Buraya kadar hiç kimse beni borcum olduğu konusunda uyarmadı. Bu esnada tıp fakültesinden mezun oldum ve atandım. Memuriyete başlamadan önce yapılan güvenlik soruşturmasını geçemediğimi öğrendim ve buna engel hiçbir durumum olmadığı için büyük bir şokla e-devlete girdim. *** -- isimli şahıs tarafından 2023 yılı aralık ayında hakkımda icra davası açıldığını gördüm. Kendisi mazal kliniğin sahibi imiş. Bana bu konuda ne bir mesaj ne bir arama ne de tebligat geldi. Zaten bu süreç içinde her ay kliniğe gittim eğer borcumu ödemem gerektiğini söyleselerdi zaten bu duruma düşmemek için öderdim. Kliniğe gittiğimde mağduriyetim giderilmedi işe geç başlayacağım için binlerce tl zarara uğradım. Bu yüzden satın aldığım paketlerimi iptal etmek istediğimde de henüz almadığım hizmetlerin ödemesini yapmamı istediler.

Normal şartlar altında kendilerini dava edip sonucunu beklerdim fakat atanma sürecimde bir davamın olması beni daha da zarara uğratıyor ve işe başlamamı geciktiriyor. Mazal klinikte kesinlikle sorunumu çözmeyip bir de üstüne   benden karşılığında hizmetini almadığım paralar ödememi istediler. Şaka gibi bir durumun içine düştüm.

02 Nisan 2024 21:37

Rize İstanbul mazal klinik hakkımda haksız yere icra davası açtı: Aralık 2022 tarihinde 10 seanslık lazer paketi satın aldım. Ocak 2023 tarihinde hamile olduğumu öğrendim ve durumu kliniğe bildirdim. Doğumdan sonra lohusalık dönemim de bittiğinde seanslarıma devam edileceğini ödemeyi de o zaman aynı şekilde taksitle ödeyeceğimi söylediler. Doğumdan sonra Kasım 2023 tarihinde lazer seanslarıma tekrar başladık. Aralık 2023 tarihinde hakkımda icra davası açılmış bana bu durumu ne kliniğe gittiğimde bildirdiler ne mesaj attılar ne aradılar ne de bana tebligat geldi. Bu esnada hala 2024 mart ayına kadar her ay lazere gittim ödememi yaptım. Hala hiç kimse beni uyarmıyor! Mart ayında atandım ve memuriyet için güvenlik soruşturmasını bekliyordum ki soruşturmayı geçemediğimi çünkü hakkımda bir dava olduğunu öğrendim. Tarafıma İstanbul mazal klinik tarafından icra davası açılmış. Bu durum yüzünden binlerce tl zarara uğradım. Kliniğe gittiğimde davayı geri çektiklerini söylediler ama iş işten geçti. Sizinle çalışmak istemiyorum tüm paketlerimi iptal edin dediğimde benden hizmetini almadığım seansların parası istendi. Ve şube yetkilisi bana bundan sonra imza attığınız sözleşmeleri okursunuz dedi?

Merve
Merve

Aynı duruma bende maruz kaldım kaşıntım oldu ve hizmetlerini beğenmedim üzerinde sadece İstanbul klinik sözleşme yazan bir kağıdı imzalattılar diye borçlu çıktım gitmediğim seansların da parasını ödememi istediler. Durum sizinkiyle aynı dava açıldı da denmedi tesadüfen e devlette gördüm. Karşı dava açacağım.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 13:54

Lazer Seanslarında Mağduriyet: Haklarım Yanıyor!

21 Kasım 2024 22:28

CK Wienna Estetik & Güzellik Ücret Ve Hizmet Alamamak