Elas 3d Özensiz Ürün Paketleme

Elas 3d Özensiz Ürün Paketleme
31 Temmuz 2024 17:35

Elas 3D filament markası ürünlerini vakumlama ihtiyacı bile duymamış şaşırtıcı gerçekten oysaki bu ürünler saklama koşullarına uygun olarak vakumlu poşetlerde korunmalılar ilk defa denedik ama paketi görünce zaten kalitesini anlamış olduk gerçekten inanılmaz.

31 Temmuz 2024 17:52 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Ürünlerimiz vakumlu bir şekilde gönderilmektedir. Ürünü bize gönderin biz yenisi ile değiştirelim kargo sürecinde patlamış olabilir. Keşke buraya yazmak yerine bizimle iletişime geçseydiniz sorununuza mutlaka çözüm bulurduk

31 Temmuz 2024 17:56

Biz ürünleri asla vakumsuz göndermiyoruz Kargo firmaları ürünlere bazen kötü davranabiliyorlar. Ve vakumlar patlayabiliyor Biz genelde bizi ulaşıp sorunu bildiren müşterilerimizin mağduriyetlerini gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Para iadesi ürün değişimi gereken neyse

16 Ekim 2024 08:30

Firma mağduriyeti giderebileceğini yazmış bende firmaya son olarak şunu söyleyeyim. Urunu 2 gün kargoda bekledik iade etsek 2 gün yenisini yollasan 2 gün yani bunu telafi etmeniz teknik olarak mümkün değil işinizi kontrol ederek yaparsanız bu kimsenin zaman kaybetmemesi için yeterli olur.

16 Ekim 2024 10:01

Ali
Ali

Ben Elas 3D yi internetten araştırarak buldum ve yakin lokasyonda olduğu için Gebze'de bulunan adresini ziyaret ettim. Hem yazıcılar ile ilgili hem de filamentler ile ilgili çok fazla soru vardı kafamda bu sorularımı hazır tecrübeli kisiler bulmuşken sorma fırsatım oldu. Çok ilgililer ve birçok soruma cevap buldum, internette araştırmalarımda burada yazan yoruma rastlamıştım bunu da sordum konuşma arasında. Bu yorumdaki özensiz paketlenmiş filament şikayetinin doğru olma ihtimali mümkün değil, bu şikayetin art niyetli yapıldığına kanaat getirdim

Osman

Neden mümkün değil ziyaret ettiniz diye mi gelen paketin fotoğrafı var incelemeden yorum yazıyorsun firma çalışanı olma ihtimalin çok yüksek ali 400 liralık ürün için oturup adamlara sahte şikayet yazdık evet başka işimiz yoktu ali haklı beyler asla o şekilde yollamış olamazlar çünkü ali ziyarete gitmiş bilimsel olarak bu mümkün değil. Kimse bu firmayı ziyaret edip filament hakkında soru sormak zorunda değil ama herkes işini düzgün yapmak zorunda

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Tag 3D Filament Müşteri Memnuniyetini Hiçe Sayıyor!

23 Ağustos 2024 22:43
Tag 3D Filament Müşteri Memnuniyetini Hiçe Sayıyor!
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Esun Marka Filamentte Baskı Sorunu Ve Mağduriyet

Erhan