Şadi sonuçtan çok memnun

04 Şubat 2024 14:08
Şadi'nin Teşekkür Mesajı
“24 saatten daha kısa bir sürede geri dönüş aldım. Üstelik ürünün yenisi gönderildi. Henüz ürünü tatmadık ama ürün istediğimi gibi olsa dahi bu kadar hızlı çözüm üretilmesi takdir ve teşekkürü hak ediyor.”

750 gram Ekici süzme peynir üzerinde tuzsuz olduğuna dair herhangi bir ibare bulunmamasına rağmen tuzsuz ve kireç gibi bir yapıya sahip. Tuzsuzdan kastım az tuzlu olması değil, adeta hiç tuz içermemesi. Üstelik tadı yenilemeyecek kadar kötü. Hem kahvaltımı mahvettiniz hem de paramı boşa harcamama neden oldunuz. Neden sürekli yabancı markalar kazanmak zorunda bu ülkede? Bir fabrikada bu denli sorumsuzluk nasıl mümkün olabilir? Ürettiğiniz ürünün tadına bakmıyor musunuz?

05 Şubat 2024 15:50 (Şikayetten 1 gün sonra)

Tüketicimiz ile telefonla irtibata geçilerek şikayeti ile ilgilenilmiştir. E. Peynir Tüketici Hattı

Şadi
Şadi
08 Şubat 2024 17:26

Eda sonuçtan çok memnun

22 Eylül 2023 18:28
"Gerçekten teşekkür ederim mağduriyetim giderildi kargoda sorun oldu tekrar gönderim sağlandı gerçekten ham kalitesi hem müşteri temsilciliği harika asla vazgeçmeyeceğim marka teşekkürler Ekici"

23 Mayıs 2025 11:15
Ekici Süzme Peynirde Büyük Hayal Kırıklığı: Lezzetsiz Ve Güvensiz Ürün
Ekici Süzme Peynirde Büyük Hayal Kırıklığı: Lezzetsiz Ve Güvensiz Ürün
Esra sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2025 14:00
Ekici Süzme Peynirde Yoğun İs Kokusu Ve Kötü Tat Deneyimi
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

18 Haziran 2024 10:12

Ekici Peynir Ekici Tam Yağlı Süzme Peynir