Faysal sonuçtan hiç memnun değil

Ege Yapı Emlak Konut Yetkililerinin Yardımcı Olmaması

03 Temmuz 2024 18:30

Biz Ege Yapı'nın ncer İstanbul projesinde 2019 yılında zorluklarla daire aldık. Aile olarak yaşamak için sıkıntılara girdik ve su an son bir yıldır başımıza gelen sıkıntılardan kurtulamıyoruz. Daire olan sitenin tek giriş çıkışı olmasına rağmen bazı yerleşkelerin iş yerleri olarak değiştirildiğini öğrendik. Sosyal tesisin kendi adlarına tapulaştığını öğrendik.

Usulsüz, hiçbir resmi belge olmadan bizden fahiş aidatlar alınmaya başlanmıştır. Dava ettiğimiz için aidatlar tekrar yükselmiştir ve biz Emlak Konut'a bizlere yardımcı olmasını istedik. Onun yerine şirket yetkilileri için yardım istedik ama bizleri arayıp yardımcı olacaklarını ve hangi bölümün ilgileneceği için bir telefon görüşmesi yaptık ama hiç kimse bizi aramadı.

Ertesi gün fahiş emlak vergisi Emlak Konut'tan bize gönderilerek bir nevi şirketin yaptığı gibi, biz onları dava ettiğimiz için bize yüksek aidatlarla korkutmak istediler. Emlak Konut da fahiş emlak vergisi ile bizi korkutuyor. Lütfen yetkililerin bizlere yardımcı olmasını istiyoruz. Teşekkürler, faysal **.

profile profile profile
Faysal
03 Nisan 14:49

Tarihi yok ettiklerin kanıtı teşekkür Ege Yapı teşekkürler izin verenlere teşekkürler susanlara Allah hiçbir şeyi karşılıksız bırakmaz

Faysal
03 Nisan 14:55

Evet

Gülpark Yaşam Sitesi Emlak Ofisi Şikayetim

21 Ocak 2024 00:24

Fahiş Aidat, Sıfır Hizmet: Akkoza Evlerinde Yönetim Sorunları

20 Haziran 17:28
Fahiş Aidat, Sıfır Hizmet: Akkoza Evlerinde Yönetim Sorunları
Evren sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 10:27

Nef İnşaat Tam Bir Hayal Kırıklığı Yaşattılar

28 Aralık 2024 09:14
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Natura İncek Projesinde Teslimat Gecikmesi Ve Bilgi Eksikliği Mağduriyeti

13 Temmuz 21:20