Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Razer Kodlarıyla İlgili Karmaşık Sorun Ve Çözüm Arayışı

Razer Kodlarıyla İlgili Karmaşık Sorun Ve Çözüm Arayışı
Gökhan
25 Ekim 2024 18:22

Bakın neyi çözdüm anlatıyorum:
24.10.2024 Hopi'den razer kod alıyorum 3 adet 5TL 15TL 100TL 2si çalışıyor. 100tl nedense? Kod kullanıldı diyor
-Hopi'ye yazıyorum tamam Ef digitalle yönlendiriyor, sorun yok değil mi?
-Ef digital Razer Gold'a yönlendiriyor,
-Razer'e yazıyorum mesaj ekinde tarih ve saati veriyorlar ama ip paylaşamıyorlarmış sorunsuz kod kullanılmış ve ekliyorlar;
Öncelikle yaşadığınız sorun ve bu sorundan kaynaklı endişeniz için üzgün olduğumuzu ve Razer Gold olarak üçüncü şahıslardan temin edilmiş ürünlerden sorumlu olmadığımızı belirtmek isteriz.
Bakınız; bu mesaja göre (tedarikçi ef digital de biri).
O alıcıları kimse kodu nasıl alıyorlar. Nereden bilemem bilmiyorum ama kodu bana bize atmadan evvel girip daha sonra kullanılmış kodu bana bize atıyorlar.
Anladınız mı?
Derdini nereye anlatacaksın şimdi?
1.) Şikayet etmek için: Müşteri hizmetlerine yazacaksınız diyecek ki imkansızdır kullanılmış geçersizdir teknik olarak mümkün değildir.
-Evet çünkü müşteri hizmetleri kod deneyemez denerse kod gider hesabına geçer.
2.) Razer Gold'a gideceksin: Razer diyecek 3'CÜ şahıstan alınmıştır. Sorumlu olmadığımızı belirtiriz.
3.) Hopi diyecek ki: kardeşim ben aldım sorunsuz işlemlerimi yaptım ef digital'e yazacaksın.
Sonuç: Karma karışık bir sistem hatasından yararlanıyor o kodu aldıkları ve kullanan tedarikçi, ve uyumaya devam ediyor şirket.
-o eleman kimse hükmü verilip cezalandırılmalı kovulmalı kaç kişiyi dolandırdıysa para cezası kesilmelidir.
-Bu vesile ile Firma suçludur böyle birinden kod aldıkları için ve halen kod almaya devam edip bizi mağdur ettirdikleri için, evet halen kod istiyormusun bu firmadan? :)

24 Kasım 2025 14:17 (Şikayetten 13 ay sonra)

Ferhan
Ferhan

Merhaba dostum. Aynı şekil bende 50 ve 15 aldım 15 i gönderiyor 50i kullanılmış çıkıyor suçu bana ve razera atıyor çünkü biliyorki sonuç çıkmayacak gerekli mecralara şikayette bulun ben bulunacağım

13 Ekim 2024 12:27
Kullanılmış Razer Gold Kodları: Mağduriyetin Giderilmesini İstiyorum

05 Mayıs 2024 00:07
Ef Digital 250 Razer Gold Kullanılmış Çıktı Zarardayım Mağdurum
Merve sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 14:43
Kullanılmamış Kodun Kullanılmış Görünmesi Sorunu