Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Randevulu Olmanın Çilesi Ve İletişim Sorunları

07 Kasım 2024 21:12

04.11.2024 tarihinde saat 14:00'te Özel Körfez Hastanesi Kardiyoloji bölümünden Dr. E**** E**** için randevu aldım. Ancak daha adımımızı atmamızla kocaman bir kuyrukla karşılaştık. Randevulu olmamıza rağmen bunu da geçtik, EKG çektirmek için hemşirenin yanına gittik ve bizi acile yönlendirdiler. Orada başka bir hasta olduğu için tam 40 dakika EKG kağıdını bekledik, depodan alınacakmış. Ben zaten yüksek tansiyon hastasıyım ve kalbimde sorun var, daha da gerildim. 40 dakikanın sonunda artık sesimi yükselttim 'Yeter artık' diyerek, ancak o zaman ilgilendiler. Sonrasında doktorun yanına çıktık. O kadar şeyden sonra tansiyon ve EKG normal çıkar mı? 19/11 ile doktorun yanındaydık. Neyse, bana yeni bir ilaç ekledi, diğer ilaçlarıma ek olarak. Fakat iki akşam içtim, ilacın tüm yan etkileri ile birlikte kalp çarpıntısı ve şiddetli göğüs ağrısı yaşadım. Fakat 2 gündür ne hastaneye ne doktora ulaşamıyorum. Doktorun odasının telefonu bile açılmıyor ve ben burada ciddi bir kalp sorunu yaşıyorken hastaneye ve doktora ulaşamıyor olmak mı acı, yoksa 1700 lira muayene ücreti ödeyerek sonrasında hizmet alamamak mı? Hala doktora ulaşamıyoruz.

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Edremit Körfez Hastanesi Bu Hastaneye İnşallah Bir Daha Mecbur Kalmam

03 Temmuz 2024 07:24