Eda Öztürk Estetik Ve Güzellik Sıfır Profesyonellik Ve Bin Pişmanlık

Ayla
23 Haziran 2024 01:0431.018

Bakırköy şubesinde mayıs ayında saat 12'de olan randevuya 13:30'da başladık, bir buçuk saat e** hanım karışımı hazırlıyor diye beklettiler. E** hanım'ı öve öve bitiremedikleri, sürekli bir seansta bile ne kadar değişim gösterdiği Radiant Face tedavisi için (10 dakika süren bildiğiniz kimyasal peeling) videolarına kanarak randevu aldım.

Kampanya fiyatı diye 3 seans için ve ayrıca 3 seansta cilt bakımı için peşin ödeme yaptım. Cilt analizinden sonra zaten d**** hanım size başlıyor saymaya: yüzünüz aşağı sarkmış, bilmem ne işlemi yaptırmanız lazım, botoks ve dudak dolgusu ihtiyacınız var, şuranız kötü buranız kötü diye. 40 bin liralık "kampanya fiyatı" hesap çıkarıyor. Nasıl olduysa tamam dedim.

Sonra cilt bakımı ve Radiant Face uygulaması sonrası vazgeçtiğimi söyledim diye dosyanıza yazdık diye tavır yaptı. Dosya dediği bir a4 kağıdı ve el yazısıyla yazılmış. Radiant Face dedikleri işlem, yüzünüze cam parçaları sürüyorlarmış gibi acı veren, hiçbir profesyonelliğin olmadığı ortamda yapılan, çalışanlarda da hiçbir profesyonellik olmadığı bir kimyasal peeling işlemi.

Ortamı görünce çok pişman oldum ama şans vermek istedim. 3 seans peşin ödedim. İlk gün yüzümün acısından uyuyamadım, devam eden 2-3 seansta yüzüme acıdan dokunamadım. Çok agresif bir işlem, kesinlikle aşamalı yapılmalı ve uzman ellerde yapılmalı. İşlemi böyle bir yerde yaptırdığıma bin pişman oldum.

İlk seansta bile şöyle böyle fark var falan dedikleri de doğru çıkmadı, hiçbir fark göremiyorsunuz. Arayıp tedaviye devam etmeyeceğimi söyledim, peşin ödediğim parayı istedim ve tabii ki ödemediler. Sizi arayacağız deyip dalga geçiyorlar ve asla aramıyorlar. Vazgeçmiş değilim, her yere şikayet edeceğim ve dava açma aşamasındayım.

Esma
Esma
29 Ağustos 2024 16:31

Merhaba, şikayetiniz okurken bana yapılanın aynısı dedim. Tam manasıyla bir fiyasko ve uzman olmayan bir yerde yaptırdığıma sağlıklı olmayan yerde işlem yapıldığına inanamıyorum. Kendini doktor Uzman olarak gösteren e... Sadece bana göre yaptıkları insanları oyalamaktan başka bir şey değil. Yazacak ve söyleyecek çok şeyim var ama maalesef.

Venedik Klinik İlgisizliği

Tuğçe
16 Temmuz 2023 10:1510.340

Dudak dolgusu için arkadaşımla birlikte gittik, ilk gittiğimizde yeni müşteri olduğumuz için iyi karşıladılar. Arkadaşım...

2 Destek

Radikal Klinik'te Yaşadığım Dudak Dolgusu Sorunu!

Agora
31 Temmuz 2024 11:199.580

Radikal Klinik olarak Instagram sayfaları var, oradan mesajlaştıktan sonra Bakırköy Klinik olarak aradılar. Gittiğimizde...

2 Destek2 Yorum