Aşkıncan sonuçtan hiç memnun değil

EC Bayan Kuaförü Emrah Çalışkan Saçlarımı Mahvetti

20 Temmuz 2023 00:59

Emrah çalışkan'ın kuaförüne Instagram'dan gördüğüm için gitmiştim. E. Ç bayan kuaförü olarak geçiyor. Saçımı n*** yaptı. Kullanılan ürünler ne kadar kaliteli olsa bile işlem hatası ve acemilik mağduru oldum.

Saçlarıma dip açma boyama yapıldı. 3 senedir saçlarını açtıran ve boyayan birisiyim. Yeri geldi kendim bile yaptım. Ancak böyle bir mağduriyet görmedim. Saçlarım tupturuncu oldu. Bunu n** ilettim. Ancak bana böyle şeylerin olabileceğini söyledi. Savunma bile yapamadı. Telefon numarasını bile vermedi.

Yapamayacağınız saçı neden yapıp insanları parasından ediyorsunuz. Param sonuna kadar israf oldu.!

18 Temmuz 2023 21:01

Emrah Çalışkan'ın kuaförüne Instagram'dan gördüğüm için gitmiştim. E. Ç bayan kuaförü olarak geçiyor. Saçımı N** yaptı. Kullanılan ürünler ne kadar kaliteli olsa bile işlem hatası ve acemilik mağduru oldum. Saçlarıma dip açma boyama yapıldı. 3 senedir saçlarını açtıran ve boyayan birisiyim. Yeri geldi kendim bile yaptım. Ancak böyle bir mağduriyet görmedim. Saçlarım tupturuncu oldu. Bunu N***a ilettim. Ancak bana böyle şeylerin olabileceğini söyledi. Savunma bile yapamadı. Telefon numarasını bile vermedi. Birilerinin bu saça özür dileyip müdahale etmesini bekledim ancak maalesef istediğim yanıtı alamadım. Bu kadar işlem hatası yapacaksanız yeteri kadar eğitim almıyorsunuz demektir. Yapamayacağınız saçı neden yapıp insanları parasından ediyorsunuz. Param sonuna kadar israf oldu. Sıfırdan bu kuaföre gitmeyi düşünen varsa asla düşünmesin derim!

02 Nisan 16:18
Kuaförde Hayal Kırıklığı: Boya Kabusu
Ziver sonuçtan hiç memnun değil

Berk Kurtuluş Hair Studio Saç Stüdyosunda Yaşanan Ücret Ve Hizmet Sorunları

24 Aralık 2023 22:59

Deepblack Kuaför Kafa Derim Soyuldu

03 Şubat 2024 13:53
Deepblack Kuaför Kafa Derim Soyuldu
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

Zafer İdris Kuaför Kuaför Tavırları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

29 Ocak 2024 20:43