Kuaför Emre Kılıç (Kahramanmaraş)'tan Şikayetçiyim

05 Eylül 2023 10:50

K.Maraş'ta 2 gün önce Emre Kılıç isimli kuaföre gittim. Dip ombrem gelmişti. Röfle yaptırmak istiyorum dedim. Baktı sacıma bu ombre sizin sacınız dedi. İsimlerini karıştırıyorum evet ombre istiyorum dedim. Sizin saçınıza açma yöntemi ile uygulama yapılmış dip boyalardan kaynaklı renk farklılığı var bizde aynı yol izleyerek eşitleyeceğiz boyanızı bu yöntemle yapacağız dedi. Tamam dedim soğuk sarı uç kısımları yoğun ombre istiyorum şık havalı bir saç istiyorum dedim. Dipler hariç saçlarımı tamamen açtı sonra diplerime açtı. Sonra dip boya yaptı. Saclarım yıkandı dedim ki 6 saat geçti aradan ne zaman ombre işlemi yapacaksınız dedim. Size açma boyama yaptık dedi bayan. Emre beyi çağırdım ben size ombre istediğimi söyledim ombre parası verdim nasıl açma boyama yaparsınız dedim. Ben sanıyorum ki açma işlemi ile renk eşitleyecek ardından ombre yapacak. Ben size dedim açma işlemi ile boya yapacağım diye dedi. Şok oldum. Çok sinirlendim dip rengi aşırı derecede açık ben zaten beyaz tenliyim. Yanlış anlaşılma olmuş dip rengi koyu yapalım dedi 1 saatte onu bekledim. Neticede sac diplerine kadar açma yaptı onun üzerine 2 kez dip boya yaptı saçlarım topak topak koptu. Fön çeken kız boya kasesine alıyordu saçlarımı görmeyeyim diye. Başka bir çalışan sakinleştirdi beni. Kesti saçımı fönledi. Eve geldim yıkadım saçımın dipleri dahi sünüyor. Uçları kopuyor incecik. Orta kısımlarının yarısı kopmuş durumda. Aradım kuaförü anlattım durumu keratin bakım yaptırın toparlanır diyor. Telafi etmeniz gerekmiyor mu dedim. Ben her boyadığım saça bir de keratin yaparsam dükkanı kapatır giderim dedi. Ben size saçının kopacağımı söyledim diyor. Bu nasıl bir iş! Nasıl kopacağını bile bile açma işlemi yaparsın sen. Çok az kopma olabilir dedi sadece. Paramı iade etmesi ve bakım yaparak saçlarımı toparlaması gerekirken bana keratin yaptırmamı öneriyor. Hem 1500 TL para verdim 7 saat bekledim ayrıca anlaştığım saç yapmayıp kolaya ucuzuna kaçarak beni. Sizi şikayet edeceğim dedim o zaman verdiğin paranın iki katı çıksın senden diyor. Böyle esnaflık olmaz.

Zehra
Zehra

Aynı durumu bende yaşadım ve belge de paylaştım birkaç gün içinde de şikayet düşer

11 Ağustos 2024 20:30
Seyda sonuçtan hiç memnun değil

Zafer İdris Kuaför Kuaför Tavırları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

29 Ocak 2024 20:43