Ebebek Aldığım Ürün İçin İki Kere Ücret Çekilmiş!

Ebebek Aldığım Ürün İçin İki Kere Ücret Çekilmiş!
11 Mart 2024 22:29

E-bebek uygulaması üzerinden 9.03.2024 tarihinde 1adet gemm oto koltuğu puset aldım. Para hesaptan iki kere çekilmiş, fark etmemişim. 10.03.2024 tarihinde fark ettim. Tek ürün almama rağmen iki kere para neden çekildi? İkinci kez çekilen paranın acilen kartıma aktarılmasını istiyorum! Acil bir şekilde parayı iade edin lütfen!

25 Mart 2024 22:37

Şikayetim hala çözümlenmedi! Kredi kartına yatıracağız dediler kaç gün yatırmadılar aradım kart no hatalı ya da kullanılmıyor dediler kullandığımız tek kredi kartı bu bizim yalana bakın! En son bizden IBAN no aldılar verdik ama hesaba yatırmak yerine Saçma sapan isteğim ve bilgim dışında uygulama üzerine parayı yüklemişler sanal olarak. Bana sormadan böyle bir şeyi nasıl yaparsınız bana paramı verin arkadaşım! Ve o uygulamadaki cüzdan hesabındaki parayı asla kartıma iade alamıyorum! Ben Ebebek'ten başka ürün almayacağım niye uygulamaya yükleniyor para ben böyle bir talimat mı verdim size?  15 gündür oyalıyorlar halledeceğiz deyip her gün şikayet kaydı alıyorlar apt*l yerine koydular! Benim mağduriyetimi ve geciken kredi kartı borcumu kim ödeyecek? Her gün mesaimden bırakıp sizi arıyorum beni mağdur ettiniz maddi manevi bu kadar rez*ilk olamaz ya sizden alışveriş yaptığım için yazıklar olsun ya. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim sizi! Benim paramı bana iade edeceksiniz! Şikayet etmem gereken nere varsa tek tek edeceğim! Gerçekten yeter çıldırttınız günlerdir!

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
08 Nisan 2024 13:04

Merve
11 Mart 2024 14:45
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 18:32
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
16 Şubat 2024 00:46