Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

EA Sports Fc24 Online Takım Yönetimi Yok Oyuncu Değiştirmek Yok

EA Sports Fc24 Online Takım Yönetimi Yok Oyuncu Değiştirmek Yok
Gürkan
14 Kasım 2023 22:32

Takım yönetimine giremiyorum. Oyuncu değiştirme seçeneği yok. Online olarak ortak sezon oynuyorum fakat takım yönetimi ekranı gelmiyor, bu şaka gibi. Acaba oyun hatası mı? Paramın iadesini talep ediyorum. Koskoca FIFA 24 nasıl böyle bir hata yapar? Rakip oyuncu istediği gibi durdurup oyuncu değiştirebiliyor.

profile profile

Özgür
Özgür

Aynı sorun bende de var sizin çözüldü mü

Evren
Evren

Kardeş çözebildin mi sorunu? Bende de yeni oldu bu sorun yoktu daha önce

İlyas
İlyas

Hocam aynı sorun bende de var Online dostluk maçı yaparken Oyunda takım yönetimi seçeneği çıkmıyor. Oyuncu değişikliği yapılmıyor. Taktik değişmiyor Sende düzeldi mi Nedir çözümü ea fc 24

Ozan
Ozan

FC24 Ultimate team internet kasma problemi Bir dünya para veriyoruz aldığımız oyunla perişan oluyoruz. FC24 Ultimat team de 3-0 önde olduğum maçta internette kasma donma ping sorun yüzünden 4-3 kaybettim top orta sahadayken bir anda oyun hızlanıp gol yiyorum ve düzeliyor santra sonrası yine kasıyor ve oyun hızlandırılmış Moda geçip müdahale edilemiyor ve bu rekabet maçında karşı tarafa olmuyor tek taraflı kastığı için karşı taraf gol buluyor bizde sinema izler gibi izliyoruz internet hızıma baktığımda 70 Mgbt hız 14 Mgbt upload hızı kasması donması mümkün değil ya bu işe bir çare bulun ya da ödediğimiz parayı geri iade edin böyle saçmalık mı olur bir de jeton satıp haksız rekabete sebep oluyorsunuz

Eren sonuçtan hiç memnun değil

EA Sports Fifa24 Teknik Direktör Hatası

12 Şubat 2024 23:31
EA Sports Fifa24 Teknik Direktör Hatası
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

EA Sports FIFA 24 Teknik Direktör Kariyeri

09 Haziran 2024 16:21