Serkan sonuçtan hiç memnun değil

E-Halı Yıkama'da Sistem Hatası Ve Yanıltıcı Fiyatlandırma

15 Kasım 2024 14:20

4 Kasım 2024 tarihinde, E-Halı yıkama firmasının mobil uygulamasındaki bir eksiklik yüzünden, sistemde sahip olduğum halıların markasından olmadığı için ben de işlemin devam etmesi için aynı rakamla başlayan bir markayı seçerek aynı marka iki halı için yıkama siparişi verdim. Sipariş notumda da bunu belirttim. Sipariş 505 TL tuttu. Daha sonra 6 Kasım 2024 tarihinde halıyı evden teslim aldılar. Ben sipariş notumu okuyup gerekli kontrolleri yaptıklarını düşünerek fiyatın aynı olduğunu düşündüm. Yarım saat sonra SMS'le halıların yıkama ücretinin 1242 TL olduğunu belirten bir SMS aldım. Ben de fiyatı çok fazla bulduğum için ve daha öncesinde bana bu şekilde fiyat farkı olabileceği söylenmediği için siparişin iptal edilmesini talep ettim. İade talebi kabul edildi ama bende 300 TL servis ücreti istendi. Ben de hatanın benim olmadığımı söyleyerek ödemek istemedim. Israrla isteyince ben de tatsızlık çıkmasın diye kendim gelip alacağımı ve 150 TL sini verebileceğimi söyledim. 7 Kasım 2024 günü saat 13:10 civarlarında halkımı aldım. Sonrasında da 13:25 civarlarında E-halı müşteri hizmetlerini aradım ve olayı anlattım. Onlar da durumu üst yönetime aktaracaklarını ve yapılacak bir şey olursa dönüş yapacaklarını söylediler. Ama şu ana kadar herhangi bir dönüş olmadı. WhatsApp hattına da yazdım. Durumu ondan da sadece robot tarafından standart cevap geldi. Ben işin maddi kısmında değilim. Sadece kendi hatalarından ya da sistemdeki eksiklikten dolayı mağdur oldum ve bu konuda tabiri caizse "it ürür Kervan yürür" şeklinde, "olur o kadar canım" tarzında bir yaklaşım beni üzdü ve kırdı. Son olarak da en önemlisi de bu bence müşteri hizmetlerindeki bayanın bana iki halı için verdiği ücretin 850 TL civarında olması. Ve bana gelen SMS te 1242 TL olması. Yani sistemde halımın markası eksik olmasaydı veya bana verilen SMS teki ücret 850 TL olsaydı bu şikayeti yapıp kendim de dahil kimsenin başını ağrıtmazdım. Şirketten talebim bu şikayetin ve müşteri hizmetleri hattındaki konuşma kaydımın üst yönetime dinletilmesi. Teşekkür ederim

Çok teşekkür ediyorum

Fatoş

Merhabalar sağlıklı bir geri dönüş alabildiniz mi acaba bende oraya göndermeyi düşünüyordum halılarımı ama gördüğüm kadarı ile sizinle birlikte bir sürü mağdur var eğer sorununuz çözülmediyse göndermeyeceğim

Serkan
Serkan

Merhaba Fatma hanım Şikayetle ilgili en ufak bir şey dahi yapılmadı. O şirketten bir çözüm beklemeyin sorun çıkınca

25 Aralık 2023 02:07

06 Mart 2024 17:20