E Global Vize Ve Danışmanlık (evisaglobalservice.com) E. Global. Vize İçin Para İadesi

29 Ağustos 2023 11:22

E global şirketine vize başvurusu yaptım Kasım 2022'de Danimarka için 1250 TL para ibana yatırdım halen ne vize ne para iadesi aldım Sayın Başvuru Sahibi

Öncelikle geciken iade sürecinizden dolayı kaynaklanan mağduriyet için firmamız adına sizlerden özür dileriz, Güven sarsıcı bir durum yaşanmaması adına sizlere bu bilgilendirmeyi sağlamaktayız. Bankayla yaşadığımız sorunlar sebebiyle iadelerin geri ödemesi gecikmektedir. Kurumumuz 7 yıldır hizmet vermektedir, Bu süreç içerisinde çok fazla sayıda başvuru sahibine hizmet vermiş bulunmaktayız, Böyle bir durumun yaşanması firma olarak bizleri de size karşı mahcup duruma düşürmüştür. Binlerce müşterimiz arasından tabii ki bizlerden memnuniyetsiz ayrılan başvuru sahipleri oluyor ama ne yazık ki bir sorun yaşadık ve çözüm merkezimiz konunun takibinde olup sürecimizle ilgili çalışmalar, iyileştirmeler yapmaktayız. Tabii ki şüphe ve endişenizi anlayabiliyoruz ama emin olun bizde bu durumdan hiç hoşnut değiliz. Başvuru Sahiplerimizi'n bizlerden memnuniyetsiz ayrılmasını bizlerde istemeyiz lakin az evvelde belirttiğim gibi binlerce başvuru sahibi için işlem yapmış olan kurumum adına ne yazık ki belli düzeyde olumsuz yaklaşımlarda bulunmaktadır. Firmamız yaşanan bu aksaklıktan dolayı Sevgili Başvuru sahiplerine özür dileklerimizi iletir, En kısa sürede bu problemi çözmek amacıyla tarafınıza bilgilendirme sağlayacağımızı iletmek isteriz. Bana verilen cevap

E Global vize Ve Danışmanlık Hizmetleri ltd ştı
Çözüm Merkezi Yetkili Birimi

Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvurusunda Yanıltıcı Bilgi Ve İade Sorunu

23 Aralık 2024 13:12
Vize Başvurusunda Yanıltıcı Bilgi Ve İade Sorunu
vize-basvurusunda-yaniltici-bilgi-ve-iade-sorunu-2.pdf

E Global Vize Ve Danışmanlık (evisaglobalservice.com) Vize Randevusu Almaya Çalışıp Kandırılmam

15 Haziran 2023 10:36
Hasan sonucu yetersiz buldu