Serpil sonuçtan hiç memnun değil

Vize Başvurusunda Yanıltıcı Bilgi Ve İade Sorunu

Vize Başvurusunda Yanıltıcı Bilgi Ve İade Sorunu
23 Aralık 2024 13:12

Schengen ile acil Almanya ya gitmem gerekiyordu. Mayıs sonu Haziran başı gibi görüşme sağladığım bu şirket bana en geç Eylül gibi vizeniz çıkar. Danimarka üzeri başvuru yaparız dedi! Parayı o an 7000 peşin verdim. Bankaya 300-400 bin para yatırın dedi. (. Sigortam olmadığı için) Yatırdım. Bir hafta sonra aryan farklı bir personel Danimarka'nın red verme olasılığı yüksek Hollanda'yı bekleyin veya farklı ülke Yakında açılır. Açılmadı. Almanya'dan istek attırın dedi. İsteği hazırladım. Ekim sonu mesaj attılar Almanya için randevular açıldı. Benim için artık çok geçti. İstediğim acil tarihler çoktan geçmişti.
Sonradan araştırdım zaten şirket beni boşuna umutlandırmış, bana vize çıkması neredeyse imkansız, hali hazırda Almanya aile birleşimi için randevu bekliyordum, ( randevum da geldi, Ekim Kasım gibi aile birleşimi randevum olacak da demiştim) daha önce hiç yurt dışı yapmamıştım, sigortam yoktu. Benden paramı alıp hiçbir işlem yapmadıkları halde iade etmiyorlar. Böyle iş olmaz. İnsanlar böyle mağdur edilemez. Ücretimi iade istiyorum. Acil!

vize-basvurusunda-yaniltici-bilgi-ve-iade-sorunu-2.pdf
24 Ocak 12:45 (Şikayetten 1 ay sonra)

Ocean Vize Firmasından İlgisizlik Ve Para İadesi Sorunları Yaşadım

29 Eylül 17:28
ocean-vize-firmasindan-ilgisizlik-ve-para-iadesi-sorunlari-yasadim-1.jpg

29 Ağustos 2023 11:22
Nensi sonuçtan çok memnun

18 Mart 16:33
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

City Vize Danışmanlık Vize Hizmeti Vaadiyle Zaman Ve Para Kaybı, İade Taleplerime Cevap Yok!

08 Temmuz 13:33