21 Kasım 2023 14:07

120 cm x 120 cm jakuzili küvetimi söktüğüm yer için 120x120 cm duşakabin teknesi siparişi verdim. Horoz Nakliyat, ürünü ambalajlı olarak kapımın önünde güvenli bir yere bırakarak teslim etti. Yaklaşık 10 gün sonra montaj için ambalajı dikkatlice kademe kademe ve resimler çekerek açmaya başladık. Ambalajın çok iyi yapıldığını gördük. Ancak orta kısma yerleştirilen oval camlardan birinin paramparça olduğunu tespit ettik. Durumu Duşakabincim firmasının 0850 520 0387 numaralı telefonunu arayarak G**** Hanım'a bildirdim. Durumu anlattım ve cep telefonuma (055*********24) çektiğim resimleri ilettim. G**** Hanım, benden kırılan camın sağlam olanından detaylı ölçüler istedi ve en kısa sürede sorunu çözeceklerini belirtti. Ancak haftalar geçmesine rağmen bir sonuç alamadım. Kendisiyle tekrar iletişime geçtiğimde konuyu bir beyefendiye aktardığını söyledi. Sonrasında fabrikaya imalat için verildiğini ifade etti. Daha fazla zaman geçti ve bu kez kargonun hasar tespit tutanağını istedi. Ancak kargonun ürünü ambalajlı olarak kapıma teslim ettiğini tekrar belirttim. Kırılan camın bedelini ödemem şartıyla camı yapacaklarını söylediler. Tekrar kırık cam teslim edilirse ne yapacağımı sordum ve sevkiyat resmini göndereceklerini ifade ettiler. Firmaya olan güvenim sarsıldı. Montaj sonrasında ek hatalar tespit ettim. Tekneyi ve camları taşıyan kızak parçalarının uyumsuz olduğunu fark ettim. Firmadan yanlış montaj yaptığımı söylediler, fakat aynı ölçülerdeki eski duşakabini yerine monte ettirdiğimi açıkladım. Ayrıca, tekne malzemesinde hasarlı bir bölge olduğunu resmini çekerek gönderdim, ancak bu konuda da olumlu bir yanıt alamadım. Bu firmadan aldığım duşakabinden dolayı çok pişmanım. Bilgilerinize sunarım.

13 Şubat 2024 13:41

16 Mayıs 2024 16:11

02 Temmuz 2024 14:13
Kubi sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 12:41

26 Aralık 2023 00:13