Dürümle Sipariş Hataları Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!

Dürümle Sipariş Hataları Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu!
11 Kasım 2024 18:201.785

Manisa Meydan AVM'deki Dürümle şubesinden restorana tavuk dürüm sipariş ettik. Sipariş fişinde eksik olacak malzemeleri belirtmiştik. Ona rağmen ne üstüne bir yazı yazılmış ne de bir şekilde belirtilmişti. İki dürüm de soğansız olacaktı fakat ikisine de soğan konulmuştu. Bunu belirtmek için gittiğimizde, çok çirkin bir tavırla 'tamam' denip soğanlar çıkartıldı dendi, ancak çıkartılmamıştı. Tekrar belirttiğimizde tartışmalı bir tavırla konuşuldu.

11 Kasım 2024 13:18

Manisa Meydan AVM'deki Dürümle şubesinden restorana tavuk dürüm sipariş ettik. Sipariş fişinde eksik olacak malzemeleri belirtmiştik. Ona rağmen ne üstüne bir yazı yazılmış ne de bir şekilde belirtilmişti. İki dürüm de soğansız olacaktı, ancak ikisine de soğan konulmuştu. Bunu belirtmek için gittiğimizde, çok çirkin bir tavırla 'tamam' denip soğanlar çıkartıldı dendi, ancak çıkartılmamıştı. Tekrar belirttiğimizde tartışmalı bir tavırla konuşuldu ve asla yapıcı yaklaşılmadı. Sorunumuz giderilmedi.

11 Kasım 2024 20:19 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Duru D., Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşamış olduğunuz sorundan dolayı üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bildiriminiz tarafımıza ulaşır ulaşmaz ilgili birimlerimiz konudan haberdar edilmiş ve konu araştırmaya başlanmıştır. Konuyu inceledikten sonra gerekli aksiyonların alınacağını bilmenizi isteriz. Konuyla ilgili tarafınıza ulaşıyor olacağız. Bilgilendirme yaparak hatamızı telafi etme şansı verdiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızı sunar, Sağlıklı günler dileriz.

12 Kasım 2024 10:28

Değerli Misafirimiz Duru D. ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Sizleri her zaman restoranlarımızda görmek ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Dürümle Çözüm Merkezi Ekibi

7 Mayıs 2025 20:04

Durümle artık doydu sanırım. Manavgat Novamall durümle iki haftadır sistemsel arıza var sipariş alamıyoruz diye çocuklara götüreceğim durumu sipariş almıyor.

11 Kasım 2024 18:27618

"Sorunların giderilmesini yemeni ediyorum teşekkür ederim"

Dürümle Eksik Malzeme Kuru Dürüm Parasını Hak Etmiyor

5 Ocak 2024 19:53910

"Markanın iyi olduğunu biliyorum şube sıkıntısı vardı ve çözeceklerine inanıyorum maile davetiye göndereceklerini söylediler teşekkür ederim mağduriyetim giderilmiş olacak umarım."

Dürümle Eksik Malzeme Kuru Dürüm Parasını Hak Etmiyor

Dürümle Gecikmeli Sipariş, Eksik Bilgilendirme Ve Yetersiz Personel!

5 Ekim 2024 21:39878

Manisa Meydan AVM'den dürüm siparişi verdik. Yarım saat bekledik siparişimiz gelmedi. Gecikme olabileceği bilgisi de önc...

Tümünü Gör

Mikail
Dürümle Tavuk Tüyü Çıktı

Dürümle TavukTüyü Çıktı

Emir
Dürümle Ürünümde Beyaz Renkte Sabun Çıktı!

Dürümle ÜrünümdeBeyaz Renkte Sabun Çıktı!

Kübra
Dürümle Kıl Çıktı Ve Midemi Bozdu