A.çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Varlık'ta İcra Dosyası Kapatma Sorunu

02 Eylül 2024 20:47

Dünya varlık’a 2 Ağustos bütün borcumu ödememe rağmen icra dosyalarını 2 Eylül oldu hala icradan kapatmadı. Arayıp niye kapatmadıklarını sorunca ekstradan kapalı olan dosyanın kapatma harcını aldılar. Onu da hakları olmadığı halde kapalı olan dosyanın harcını verdim. Durmadan 5 iş gününde kapanacak diyorlar ve kapatmıyorlar. Diğer varlık şirketlerinde kapattığımda iki günde kapatılan dosyalar dünya varlığa gelince bir aydır kapatılmıyor. avukat numaralarını istiyorum. Ben halledeyim diye veremeyiz biz mail atıyoruz diyorlar. Bu haftada bekleyip kapatılmadığı takdirde hem BDDK ya şikayet edip, devamında Ermenek Cumhuriyet başsavcılığına suç duyurusunda bulunacağım

11 Eylül 2024 11:27

Dünya varlık Gaziosmanpaşa icra dairesi 2020/45281 numaralı dosyamı hala kapatmamakta ısrar ediyorlar. İcrayı açtığınız gibi kapatmak bu kadar mı zor? Borcum olmadığı halde 47. Gün mağdur edilmekteyim. Borcu olmayan dosyayı kapatmamanın mantığı nedir?

03 Eylül 2024 09:09 (Şikayetten 12 saat sonra)
03 Eylül 2024 09:12

Hep aynı, matbu cevaplar. Umarım sonuçlanır…

07 Eylül 2024 20:13

Dünya varlık hakkı olmayarak hala ekstra harç parası istiyor. Bana geçen gün ben arayıp sormama rağmen ekstradan 850₺ kendi kapatacakları dosyaya ekstra ücret talep ettiler

10 Eylül 2024 11:31

Sn İlgili, Bildiriminiz üzerine gerekli incelemeler yapılmış olup, süreç sonlandırılmıştır. En İyi Dileklerimizle, DÜNYA VARLIK YÖNETİM A.Ş.

10 Eylül 2024 11:45

Sonlandırılan sonuçlandırılan nedir acaba. Çok merak ettim? Daha 1 dakika önce UYAP icradan ekran fotoğrafı alıp gönderdim. İcralar hala açık. Daha kaldırılmadı. Hangi sonuçlandırılmadan bahsediyorsunuz?

11 Eylül 2024 11:21

Dünya varlık Gaziosmanpaşa icra dairesi 2020/45281 numaralı dosyamı hala kapatmamakta ısrar ediyorlar. Bugün kendilerinin yapacağı işlemi ben kendim Ermenek icra dairesinden mecbur olmadığım halde kapattırdım.

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 12:21
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Borçlarımı Ödedim, Dosyalarım Kapanmıyor Ve Haciz Kaydım Kaldırılmıyor

30 Temmuz 2025 10:42
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 10:17
Fecri sonuçtan çok memnun

01 Mart 2024 10:16
Öztürk sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 19:56