Konya Dünya Göz Hastanesi Ameliyatımı Yarıda Bıraktı

21 Mart 2023 12:56

Muğla'da yaşıyorum, Konya'dayken acilen 7 ay önce retina ameliyatı oldum. Gözüme silikon koydular ve 7-8 ay sonra tekrar ameliyatla silikonu alacaklarını söylediler. Ve en iyisi de gözü bildiği için aynı doktorla devam etmek gerektiği olduğunu eklediler. 3 gündür doktorumun sekreterini aramak bir yana, ana merkez hattına bağlanmak bile imkansız. Geri döneceğiz dediler dönmediler.
Bugün ise hastanede retina ameliyatı yapılmadığı söyleniyor. Şaka gibi bir cevap. Gözümde silikon ile kaldım resmen. Yeni ameliyata almayabilirler ama taktıkları silikonu çıkarmama nedenlerini anlamıyorum. Hem çokça para bayılıyoruz hem hizmet alamıyoruz.
Yeni gelecek hastalar için retina ameliyatına almayabilirler ama önceki hastaları yarı yolda bırakmak hiç hoş olmadı.

Vuslat
22 Mart 2023 15:27

Arayıp ilgilendiler sağ olsunlar. Umarım en kısa zamanda bir çözüme ulaşacak. Beklemedeyiz. Teşekkürler

24 Mart 2023 17:15 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Vuslat O. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Dünya Göz Hastanesi Kategorileri