Uz. Dr. Tevhide Bozkaya/ Uz. Dr.

16 Eylül 2024 12:45

T****** B******'yı doktorlar takviminden buldum çünkü güzel olumlu yorumlar vardı. Kendisini hem bilgi amaçlı hem de randevu için aradım. İlk başta durumumu söyledim, hani ne gibi tedavi uygulanabilir diye değil, bilgi almak için. Benimle konuşurken üslubunu hiç beğenmedim, kendimi kötü hissettirdi. Daha yanına hiç gitmeden ve asla da gitmem. Benden bir tavsiye: Önce lütfen konuşma üslubunuzu düzeltin. Karşınızda çocuk yok ki, çocuğa bile böyle konuşamazsınız.

16 Eylül 2024 13:13 (Şikayetten 27 dakika sonra)
28 Eylül 2024 21:34

Sizinle ne konuştuğumun gayet farkında ve bilincinde bir yaştayım :) ücretsiz muayene demişsiniz ne alakaaa :)

29 Eylül 2024 17:13
29 Eylül 2024 17:26

Cidden size cevap bile vermeme rağmen rahatsız eden sizsiniz ve beni tehdit ediyorsunuz asıl devam ederseniz ben sizi bizzat şikayet edeceğim hiç üşenmeden takibini de yaparım beni hem saygısızlıkla suçluyorsunuz hem ücretsiz tedavi olmak istemişim iddanıza göreeee iş mahkemeye kadar düşerse ses kayıtlarını bizzat dinleriz hiç problem yok ben nasıl bir tedavi süreci olacağını öğrenmek ve sormak benim hakkım hani hasta olan benim ya gayet normal çünkü bilmediğim için merak edip soruyorum siz hastanız olmak isteyen kişinin merakını gidermekten bile üşenip suçlama ve tacizinize buradan devam ediyorsunuz ve devam ederseniz asıl ben sizi şikayet edeceğim bilginize

29 Eylül 2024 17:30

Buraya ilk yazan sen olduğıuna göre tacız eden ve beni sürekli rahatsız eden sensin artık yeter savcılkta görüşürüz

29 Eylül 2024 17:35

Hakkım var ve kullanıyorum, rahatsız olduğum konuyu yazdım bu kadar basit. İyi günler.

Dr. Tevhide Bozkaya Tam Bir Fiyasko

08 Mayıs 2024 12:14
Dr. Tevhide Bozkaya Tam Bir Fiyasko

Op. Dr. Hakan Soygür KBB Uzmanının Kötü Tavrıyla Karşılaştım

25 Kasım 2024 09:54
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Gülay Boztosun Son Kalite Vasat Hizmet

10 Kasım 2023 20:21

Prof. Dr. Altan Varol İlk Muayene Çok Kötü Geçti!

13 Şubat 2024 09:36