Dr. Smile Güzellik Merkezi Tatvan Müşteri Memnuniyeti Karşılamıyor

21 Haziran 2023 19:59

Hayatımın en büyük hatası diyebilirim. Aşırı derecede paracılar. İşten kaytarıyorlar hediye seansımın olduğunu söylediler. Sırf birkaç ay Tatvan'da olmadığım için gidemedim hediyeniz yandı dediler. Neye dayanarak söylüyorlar. İşleri geldiğinde prosedüre dayanarak söylüyorlar ama imzaladığımız sözleşmede asla öyle bir cümle geçmiyor ve diğer lazer epilasyon yerlerine göre çok daha fazla ücret alıyorlar. Hiçbir şekilde dökülme incelme olmuyor. Olmadığında ise hormonunuz bozuk diyorlar üç defa test yaptırdım. Hiçbir sorun yok. Makineleri çok kötü ve çok pahalı ve oranın sahibi çok fazla paracı. Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim.

Drsmile
Drsmile

Merhabalar Berna hanım öncelikle bizi ve merkezimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Dr. Smile olarak 6+2 sistemi ile çalışmaktayız. Siz 6+1 olarak seanslarınıza girmişsiniz. Hediye seanslar devamlılık arz eden danışanlarımıza verilmektedir ve maksimum 45 gün ara verebilir danışanlar. 6 ay ara veren hediye seansını kullanamamaktadır. Bu imzalamış olduğunuz prosedürde açık bir şekilde ifade edilmektedir. Neden ara verdiğiniz sorulduğu zaman tüylerinizin çıkmadığını söylemiştiniz. Bu da merkezimiz ve almış olduğunuz hizmetten sonuç aldığınızı göstermektedir. Teşekkür ederiz

Lazer Epilasyon Mağduriyeti Ve Zam Şoku

02 Ocak 2025 20:20