Dr. Salad & Waffle'dan Şikayetçiyim

13 Eylül 2023 14:08

Erzurum'da ikamet ediyorum. Dr. Salad diye bir wafflecıya öğlen yemeğine gittik. Erzurum'da tanınmış bir yer. Öğle yemeği için gittiğimiz mekanda kumpir siparişimizden pişmiş böcek çıktı. Garson arkadaşlar gayet mahcup oldular. Soğuk bir şey ikram etmek istediler. Ancak 20 dakika kadar bekledik ve ikramları gelmeyince kalktık. Kasada bizden hesabı aldılar. Güya bizi memnun etmek için milkshake hazırlıyorlarmış. Mesaiye yetişmemiz gerektiği için ikramlarını kabul etmedik. Çöpe döktürdüler. Dahası 280 TL'lik ikramlıktan dolayı içinden böcek çıkmış kumpirin hesabını ödememiz gerekiyormuş gibi davrandılar.

Bu arada 4 kumpire 450 TL para ödedik. Helal kazanmak önemli. Kasadaki arkadaş hiçbir şekilde geri adım atmadı dahası ikramlığı kabul etmedik diye sinirlenip çalışanlara dökün dedi. Mahcup olması gerekirken kendince bize tepki gösterdi. Asla yapıcı bir tavır değildi. Ben haklı olarak böyle işletme olmaz diye serzenişte bulundum ancak tavır dalga geçer gibi 'evet olmaz' şeklindeydi. Ayrıca sürekli ilaçlanıyormuş böcek nedeniyle. Daha önce kimsenin yemeğinden böcek çıkması ile ilgili şikayet almamışlar. Muhtemelen fark etmeden yemiş olmalılar! Yaşadığım şoktan fotoğrafını çekemedim.

Çok pişmanım ama o kötü görüntüyü paylaşır mıydım bilemiyorum. Instagram'dan yaptığımız yorumlar içinde anında engellendik. Ücretimizin iadesini ve özür dilenmesini istiyoruz.

Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Salatadan Böcek Çıkmasına Rağmen İlgisiz Ve Sorumluluk Almayan Hizmet

03 Eylül 2025 11:23

27 Mart 2025 04:42
Arife sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 11:42
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Özmert Restaurant (Sakarya) Sınıf Ayrımı Yapıyor

20 Temmuz 2023 15:43