Ehliyet Yenileme Sürecinde İşitme Raporu Engeli

29 Aralık 2024 23:30

B sınıfı ehliyetim var. Rahat bir şekilde araç kullanıyorum. Ehliyet yenilemek için Sürücü olur. Raporumu alamıyorum. Çift kulak işitme cihazı kullanıyorum istenilen 35 DB dediler. 35 DB li sağladığım halde işitme kodunu işleyip raporumu vermeleri gerekmektedir. 35 DB li sağladım. Fakat Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Silivri Devlet Hastanesi raporumu vermiyor. 5 aydan beri uğraşıyorum.

Gonca
Gonca
30 Aralık 2024 10:28

İşitme cihazlı ehliyet yenileme kaç DB yeterli? Yorumlarınızı bekliyorum. Bana 35 DB yeterli diye söylediler

Nuray
Nuray

Sadi konuk Bakırköy hastanesine engelli raporu için başvuru yapan akrabam hem doğuştan engelli kalça çıkıklığı vardı, hem de hastaydı bu hastane kimseye rapor vermiyor, acama kimlere rapor verdiği araştırılsın amcamız vefat etti. Neye göre red verdiniz, amcamızda bir çok hastalık varken neden red bıktık artık engelli vatandaşların haklarını hiçe sayanlardan Sağlık Bakanlığı araştırsın, dayısı olan engelli raporu sağlam ken alıyorda neden engellinin elinden bu haklar alınıyor.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Sağlık Kurulu Çözer Raporu

01 Kasım 2023 12:02
Necla sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Sadi Konuk Araştırma Hastanesi Personel Hatası

14 Temmuz 2025 10:33
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 15:10