Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Sağlık Sisteminde Randevu Çilesi Ve İlgisizlik

29 Mart 2024 22:14

Hayatımda gördüğüm en saçma sistem gastroenteroloji randevu alıyoruz. Geliyoruz geldikten sonra o doktordan o doktora yönlendiriyor ve sonra git endoskopiden randevusu al diyor randevu almaya gidiyoruz bu seferde eylülde 1 ay sonra gel o zaman verelim diyor hasta hakları bölümüne gidiyorum içeride 5 kişi oturmuş pasta kek abur cubur içecekler yiyorlar. Parti havası vardı içeride. Acil yeşil alan da bekletiyorlar doktorun keyfi gelecekte bize bakacak. Sistem harika Başhekime teşekkürler!

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Gastroenteroloji Randevu Sistemi

18 Temmuz 2023 14:34

Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Süreyyapaşa Hastanesi Alerji Bölümü Sistemsizlik

28 Kasım 2023 11:51

Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Bakırköy'deki Hastanelerde Yaşanan Sorunlar

28 Ekim 2023 19:04

Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi Doktor Tavrı

17 Temmuz 2025 08:51

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Doktoru Yönlendirmesiyle Gastroenteroloji Bölümü Randevu Haksızlığı

28 Eylül 2023 18:20