Dr. Neslihan Dolar Tam Bir Darphane

29 Kasım 2023 03:14

Sivilce tedavisi için gittiğim N******* D**** beni çok şaşırttı! Muayene ediyor, ayrı bir ücret alıyor. Soru sorulmadan cilt bakımına alıyor, yine ayrı bir ücret talep ediyor. Çay kaşığı kadar krem hazırlıyor, bunun için de ayrı bir ücret belirliyor, daha fazlasını saymıyorum. Kendimi çok rahatsız hissettim! İçeride adım atmak bile ücretliymiş gibi geldi bana, böyle bir uygulama ile daha önce karşılaşmamıştım. Acaba insanların bu paraları nasıl kazandığını hiç düşünüyor mu?

Nihal
Nihal

Merhaba, Tam olarak aynı şeyleri 2019-2020 Yılında bende yaşadım tüm inancım yüzümdeki sivilcelerin geçmesiydi ama bir süre sonra şunu fark ettim bu kadının soyadı Dolar yani USD sürekli para vermek için beni oraya bağlamıştı bunu anladığımda bıraktım ama artık çok geç olmuştu oraya yatırdığım parayla herhalde bir araba peşinatı verebilirdim. Keşke parasında olsam yüzümü mahvetti delik deşik oldu hala o zamandan kalan hasarları gidermek için uğraşıyorum ama bundan sonraki hayatımda bir daha cilt doktorlarının kapısından geçeceğimi pek sanmıyorum. Ayrıca tüm ödemeleri de elden alıyor kimseye fatura kesmiyorlar eğer kredi kartı ile ödeme yapmak isterseniz fiyata %30 ekleme yapıyorlar. Geçenlerde kardeşim avukat bir sistemden baktı vergi ödemişler mi diye geçen 3 senelerinde vergi matrahları Sıfır görünüyor o kadar kazan sıfır vergi öde.

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 01:07
Dr. Neslihan Dolar Sivilce Tedavisi Sonuçsuz Kaldı
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Neslihan Dolar Klinikte Yaşanan Tedavi Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

22 Ağustos 2024 17:55
dr-neslihan-dolar-klinikte-yasanan-tedavi-sorunlari-ve-musteri-memnuniyetsizligi-1.pdf

Yetersiz Tedavi Ve Yüksek Ücret: 40 Saniyelik Seans Deneyimi

15 Ekim 2024 19:04