Doruk Özel Bursa Hastanesi Alanında Uzman Olmayan Üslupsuz Doktor

26 Ekim 2023 10:48

Yazacaklarımın hepsi hastaneden bağımsız olarak, uzm. Dr. *** gözetimindeki yetkililer ile alakalı. 5 senedir trigeminal nevralji tedavisi gören annemi son zamanlarda günde 7-8 kere atak geçirmeye ve şiddetli ağrılar geçirmeye başlamasından dolayı hastane hastane gezdirip çözüm aramaya başladık. Günde 10 kere hastaneye gidip sevdiğiniz birinin gözünüzün önünde ağrıdan bağırması, saçlarını yolması nasıl bir duygu bilemezsiniz. Allah yaşatmasın da. Tesadüfen *** Hanımla yollarımız kesişti, bakın hala hanım diyorsam doktorluk mesleğine olan saygımdan dolayı. Doktor hanımın uzmanlık alanları arasında trigeminal nevralji de yazıyor. Bizler kendisine gidip hocam bu hastalığın bir çözümü yok mu, ne olur yol gösterin diye yalvardık. Kendisi bize, morfin yaptım canım daha napayım? Ne istiyorsunuz benden diye değişik bir üslupla azarladı. Ağrıdan kafasını duvarlara vuran kadına yaşlılık psikolojisinden abartıyor dedi. Komik bir durum. Trigeminal nevralji tanısı konan hastadan kan tahlili istedi, ne alaka bilmiyorum. Hastaneye 5-6 bin lira ödedik totalde. Bu parayı azar yemek için vermişiz. Doktor hanımın uzmanlık alanları arasından bu hastalığı çıkarmasını ve üslup eğitimi almasını şiddetle tavsiye ediyorum. Bu hastane bu hanım yüzünden bizim için bitmiştir. Dipnot: Hastalığın tedavisi varmış.

26 Ekim 2023 10:51 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Havva sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Tedavi Sonucu Yaşanan Trajik Kayıp

03 Aralık 2024 00:57