Doğata Kokoreç Besin Zehirlenmesi

23 Ekim 2023 19:57

Normalde severek gittiğim bir mekan olan Doğata'ya şehir dışından gelen ailemi götürdüm. 22 Ekim Pazar akşamı saat 21.00 civarı, annemle paylaşarak yediğimiz kokoreç sonrası ertesi gün besin zehirlenmesi belirtileri yaşadık, halen de şikayetlerimiz devam etmekte. Bize denk gelen kokorecin iyi pişmemiş olduğunu düşünüyoruz. Pişirmede görevli personelin kendi arasında yaşadığı tartışma sonucu kokoreçler iyi pişirilmedi ve o şekilde servis edildi. Çok üzgünüm. Sevdiğim ve önerdiğim bu mekana bir daha gönül rahatlığıyla misafirlerimi getiremeyeceğim.

28 Ekim 2023 00:33 (Şikayetten 4 gün sonra)
28 Ekim 2023 08:39

Bahsettiğim pişirmeden sorumlu personelin kendi arasındaki tartışma sonrası ürünlerin az pişirilmesine babam bizzat şahit oldu. AOÇ şubesinde, dediğim saatlerde, sıra numaramız 190'dı. Annemle paylaştığımız yarım kokoreçten sonra, ertesi gün boyunca ikimiz de korkunç bir gün geçirdik, karın ağrısı, ishal ve en sonunda kusma. Her ne kadar şahit numune alıp test de ediyor olsanız, belli ki besin zehirlenmelerini engellemek ya da doğrulamak için bu yöntem yeterli değil.

02 Kasım 2023 01:51

Midye Tüketimi Sonrası Zehirlenme Ve Sağlık Sorunları Yaşadım

Abdullah
14 Eylül 2025 14:57

Kokoreçte Beklenmedik Tat Ve Sağlık Sorunu

03 Aralık 2024 14:11
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Doğata Çiğ Kokoreç Ve Üslupsuz Hizmet Deneyimi

Hakan
06 Ocak 2025 05:16
Tuana sonuçtan hiç memnun değil

Gala Kokoreç Bayat Kokoreçle Zehirledi

22 Mart 2024 20:58