Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Tiyatrosu

Doğa Koleji Bursluluk Sınavı Tiyatrosu
13 Mayıs 2024 23:10

Merhaba,
7 ocakta Büyükçekmece doğa kolejine erken kayıt yaptırdığım 4. Sınıf öğrencisi çocuğumun, 13. Ocakta girmiş olduğu bursluluk sınavından kazanmış olduğu 60% bursunun erken kayıt yaptırdığımız için uygulanmayacağını bugün itibari ile 5 ayın sonunda öğrendik. Bu asla kabul edilebilir değil.
Böyle bir şey varsa 4. Sınıf öğrencilerine erken kayıt neden yapıyorsunuz?
Böyle bir bilgilendirme neden bize kampüs yöneticileri tarafından yapılmıyor?
Biz bu kaydı yaparken okul yönetimi bize hangi oran daha yüksek indirim sağlayacaksa ondan yararlanacağımızı neden söyledi o halde?
Attığınız mesajlarda da böyle bir bilgilendirme yapılmadı? Şu anda yaptığınız değişiklik hangi yasal düzenlemeye dayanıyor?

15 Mayıs 2024 14:02 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Nilgün B. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

21 Mayıs 2024 09:32

Tarafımıza hala herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Ne zaman bilgilendirme yapacaksınız acaba? Yıllardır yaptığınız bu uygulamayı benim çocuğum için ne zaman düzelteceksiniz? İsim isim emsal de gösterebilirim size. Düzeltemiyorsanız artık rehberlik ve psikolojik danışmanlık biriminiz çocuğuma kazandığı bursu yaktığınızı, kurumunuz için başarının bir değeri olmadığını kendisi anlatmalı!

24 Mayıs 2024 21:52

Hala bir cevap alamadık! Bölge müdürü Y*** B*** Hanım'a telefonundan ulaşamadık, mesaj attık ve dönüş alamadık ardından randevu istedik onu da alamadık!

27 Mayıs 2024 23:37

Hala tarafımıza bir bilgilendirme yapılmadı!

02 Haziran 2024 14:47

Hala dönüş alamadığımız kurum!

23 Haziran 2024 22:28

Erken kayıt dönemi dışında asla veli-öğrenci iletişimi sağlamayan kurumdan hala dönüş alamadık!

05 Temmuz 2024 21:12

05/01 de erken kayıt yapmamıza rağmen çocuğuma 04/07 tarihindeki güncel fiyat üzerinden 60% burs tanımlayan ve burssuz fiyatına denk getiren Doğa kolejini kimseye tavsiye etmiyorum. Veli değil müşteri muamelesi gördüğümüzü biliyorduk zaten ama bu kadar da aklımızla oynayacak kadar basitleşeceklerini bilemezdik.

19 Eylül 2024 12:40

Bu kurum, yeni dönemde sosyal medya platformlarında çocuğumun fotoğraflarının paylaşılmasına dair göndermiş olduğu formlarda izin vermediğim halde paylaşım yapmakta.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 12:29
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji'nde Burs İndirimi ve Geri Dönüş Sorunu

02 Ekim 2024 14:26
Doğa Koleji'nde Burs İndirimi ve Geri Dönüş Sorunu
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Bursu Paylaşımı Ve Gizli Ücret Artışları

09 Ocak 2025 16:02
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 21:36
Meriç sonuçtan memnun değil