Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Diyetisyen Tuba Bolat Hayal Kırıklığına Uğratan Diyet Kampı

07 Aralık 2023 22:56

Kasım 2023'te, emziren anneler arasında mağdur olanlar arasına katıldım. Instagram üzerinden diyetisyen olarak tanıtan T*** B****'ın 14 günlük yaza hazırlık zayıflama kampına katıldım. Kendisi gerçeği yansıtmayan bir hesap kullanıyor ve insanların zayıflama isteğinden faydalanıyor olabilir. Diyetisyen bile olmayabilir. Ben bu duruma inanıp mağdur oldum, başkaları olmasın diye buradayım. Detayları öğrenip 399 TL ödeyerek bir forma doldurdum ve WhatsApp grubuna katılmak için uzun süre bekletildim. Gruba alındıktan sonra mantıksız kurallarla karşılaştım. Grup içi iletişim yasaktı ve motivasyon düşürenler atılıyordu. Diyetisyenin cevap verme süresi de oldukça uzundu. Gruba katıldıktan sonra, 35 kişinin hepsine aynı diyet listesinin verildiğini ve kişisel durumlar dikkate alınmadığını anladım. Öğün fotoğrafları ve sorulara geç cevap veriliyordu, liste ise dört gün boyunca aynı kahvaltı, ara öğün ve akşam yemeği ile sıkıcıydı. Grup üyeleri memnuniyetsizliklerini dile getirdikçe tek tek atılmaya başladılar. Ben de gruptan atıldım ve engellendim. Gruptan atılanlar olarak yeni bir grup kurduk ve farklı fiyatlar ödediğimizi öğrendik. Ne diploma gösterildi ne de fatura kesildi. Para iadesi yapılmadı ve hukuki yollara başvurmayı düşünüyorum.

Diyetisyen Fatıma Tazegün İlgisizliği

27 Kasım 2023 16:06
Aksen sonuçtan hiç memnun değil

Diyetisyen Şeyma Atasoy İlgisiz Ve Profesyonellikten Uzak Diyetisyen Deneyimi

23 Haziran 2025 21:01
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Diyetisyen Şeyma Atasoy'un İletişim Eksikliği Ve İlgisizliği

28 Eylül 2023 14:26