Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Divona Home Defolu Minderli Oturma Grubu

Divona Home Defolu Minderli Oturma Grubu
26 Haziran 2024 15:42

Eskişehir Divona Home sitesinden 12.03.2024 tarihinde Cosmo oturma grubu aldım. Ürün Mayıs ayında teslim edildiğinde koltuk minderlerinde sararma, sökükler ve farklı dikişli yastıklarla karışmıştı. Koltukların ayakları kimi kısa kimi uzun ve ayak tıpaları yoktu. Satış birimi m****** Bey ve sevkiyat biriminden b**** Hanım ve o****** Bey'e teslimin akabinde telefon, mesaj ve fotoğraflı defalarca ilettim. Firma yetkilisi üç kişi de beni 1,5 ay boyunca minderleri ilk teslimatta değiştirip ayak ayarlarını yapıp tıpalarını takacaklarını söyleyerek oyaladılar. 1,5 ay boyunca her aradığımda sevkiyatla konuşup geri arayacaklarını söyleyip kesinlikle bir kere bile arayıp sözlerinde durmadılar. Resmen müşteriyle dalga geçmek yapılanın adı. 1,5 ay sonra ne b**** Hanım ne de o****** Bey sözünde durmamış, defolu minderleri değiştirmediler. Satış birimi m****** Bey'e tekrar ulaştım ve kendisi benimle, 'Biz minderleri aldıramıyoruz, ya geri alalım ya da siz bize minderleri kargolayın, ancak biz yenilerini yollayalım' diyor. Yazlık eve alınan oturma grubu yaz günü, ben size minderleri yollamak zorunda mıyım? Yaz günü mindersiz koltuğu ben ne yapayım? Ya da siz defolu ürün satıp yenileriyle değiştireceğinize söz vermişsiniz ama oyalamış ve sözünüzde durmamışsınız! 67 yaşında insan, koca 8 minderi ben size niye kargolamakla uğraşmalıyım? Lütfen en kısa zamanda minderleri değiştirin, ekibinizle ayak ayar ve tıpalarını takınız.

26 Haziran 2024 19:23

Mart'da 3 taksitle aldığım ürünün 25.000₺ ödemesi bitmiş haziran sonu olmuş hala sorunu çözmediniz ya çok ayıp! Mayıs ayının başından beri minderleri ilk sevkiyatta değiştireceğinize söz vererek tarafımı arayacağınızı söyleyip hiç aramayarak oyalayıp, yaz ortasında siz bize 8 koca minderi kargolayın diyemezsiniz. Bu kadar ciddiyetsiz davranan firmanızın yenilerini yollayacağını ya da kaç ayda yollacağına dair inancım yok! Yaz günü 2 aylık oturduğumuz yazlıkta bizi böyle mağdur etmeniz çok kötü. Sizden son kez rica ediyorum ilk sevkiyata verin Cosmo oturma grubunun minderlerini, daha fazla oyalamayın müşteriyi. O** bey ve b*** hanım lütfen sözünüzü tutun, daha fazla mağdur etmeyin!

Ceren
26 Haziran 2024 15:30

Siz 1,5 ay beni ilk sevkiyatta yenilerinle değiştirip defoluları aldıracağınıza dair oyaladınız. Benim size o kadar minderi kargoyla göndermem mümkün değil. Siz yoğun sevkiyatınıza bir zahmet verdiğiniz sözü tutup minderleri yükleyebilirsiniz. Ayrıca ayak tıpalarını takmak ve ayak boy ayarlarını yapmak müşterinin görevi değil. Siz nasıl utanmadan bu kadar mağduriyet yarattıktan sonra 67 yaşında yaz ortasında 8 adet büyük boy minderi kargolamasını ve ayak tamirlerini siz yapın dersiniz? Hala hatanızı ve ayıbınızı devam ettirmeniz çok ayıp. Şimdi sitenizden yeni ürün alınsa hemen yollarsınız değil mi? Lütfen bu kadar basit şeyleri böyle çirkinleştirmeyin. Videodaki ayak ayar tamirlerini ve tıpalarını takmak 67 yaşında bir müşterinin görevi ve işi değildir. Ürünü yollamadan kontrol etmeliydiniz beni 1,5 aydır defalarca aratıp durdunuz, oyalayıp şimdi siz tamir edin, kargolayın diyemezsiniz.

Balkon Takımı Minderleri Uyumsuz Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz

28 Nisan 21:33
Balkon Takımı Minderleri Uyumsuz Ve Müşteri Hizmetleri Yetersiz
Münire sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 12:35
Divona Home Gelen Hayal Kırıklığı Eksik Ve Hasarlı Ürün Teslimatı
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Divona Home Balkon Takımı Minder Sorunu ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

05 Ekim 2024 09:00