28 Şubat 2024 20:55

Disney+ üyeliğimi iptal edemiyorum. İptal seçeneği hiçbir şekilde çıkmıyor. Tarafımdan ücret çekilmeye devam ediliyor. Lütfen yetkili bir kişi yardımcı olsun. Ekran görüntülerini aşağıya ekledim. İptal seçeneği hiçbir şekilde dediğim gibi görünmemektedir. Üyelik iptali için fotoğraflarda görülen e-posta adresinden tarafıma ulaşılmasını rica ediyorum. Ne kadar kötü bir uygulama.

Emre
Emre
04 Mart 2024 22:36

E-posta adresim iptal olmuş, giriş yapamıyorum. Direkt silmişler hesabımı ancak para çekimi devam ediyor. Ben anlamadım, sonuç olarak platforma aylık ücret ödüyoruz ancak direkt olarak hesabımı siliyorlar. Neden? Kalan günlerimin kullanımını talep ediyorum. Direkt olarak silmek ne demek?

Gülsüm
Gülsüm

Aynısı benim de başıma geldi iptal butonunu kaldırmışlar resmen iptal edemedim üyelik sildim ne olacak bilmiyorum kesin benden de para çekmeye devam edecek.

Senem
01 Nisan 2025 02:01

Disney Plus Üyeliğimi İptal Edemiyorum, Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamıyorum

Fadime
19 Ekim 2025 19:33
disney-plus-uyeligimi-iptal-edemiyorum-musteri-hizmetlerinden-destek-alamiyorum-2.jpg
disney-plus-uyeligimi-iptal-edemiyorum-musteri-hizmetlerinden-destek-alamiyorum-1.jpg
Tugay sonuçtan hiç memnun değil

Tugay
08 Eylül 2023 00:22