Emel sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2023 10:01

Ben Avusturya vatandaşı ve esimin vize başvuruları için defalarca Avusturya konsolosluğu İstanbul'u aradım. Eksik evrakla ilgili vize VFS Global bize bilgi verilmiyor konsolosluğu arayın diyorlar. Konsolosluğu üç farklı tarihlerde vize bölümünü her defasında saat 13 den itibaren aradığım halde bugüne kadar asla bir kere açılmadı. 10 dakika hatta bekledikten sonra ileri ki saatlerde tekrar arayın diyorlar. Sonra eksik ya da yanlış evrak verdiğimizi beyan edip ya da farklı saçma sebepler sunum turistlik vizemizi iptal ettiler. Eğer ki telefona açıp cevap vermeyecekseniz biz nasıl nereden sağlıklı bilgi alıp evrak ha z ır li caz Çalıştığınız vize merkezi hiçbir şekilde bilgi değiller çalıştıkları ülkenin dilini bile bilmiyorlar. Eve davetiyesini bize normal mail geçerli denildi sonra eksik evrak olarak geri döndü. Avusturya konsolosluğu önüne gelen saçma maddeden red edeceğinize biraz maillere hızlı ya da telefonlara baksanız belki farklı sonuçlar çıkar. Haksiz yere red yedik. Kesinlikle çağrı merkezi hizmeti sıfır ulaşım sıfır

Cheff
Cheff

Emel hanim iyi günler konsolosluğa iltesim sağladıysanız nasıl sağladınız yardımcı olabilir misiniz

Emel
Emel

Sadece mail üzerinden ulaşabildim ama pek faydası olmadı

Yurtdışında Borç Tahsilatı Ve Güvenlik Sorunu Yaşıyorum

25 Temmuz 2025 13:09