Diamond Denizcilik Kandırılma Ve Aldatılma

12 Temmuz 2024 21:06

İnternet sitelerinde iş ilanına başvuru yaptım. İki gün sonra beni S**** Bey denilen bir kişi aradı ve denizde gemi adamı olmam için onlara müracaat etmemi tavsiye etti. Ben de razı oldum. Bana WhatsApp üzerinden konum attılar. İstanbul Pendik Kaynarca'da Mavi Kule Rezidans'a gittim. Orada H**** denilen bir kadın beni kabul etti. Söyledim, ben yabancıyım, Azerbaycanlıyım, oturum iznim yok. Söyledi ki merak etme, ben hepsini halledeceğim. Benden 20 bin Türk lirası alıp sözleşme yaptık. Sonra her aradığımda telefonlarıma cevap vermemeye başladı. Ofise gittim, söyledim ki savcılığa gideceğim, karakola gideceğim. Söyledi ki nereye istersen git, zaten sen şikayette bulunduğun polisler benim arkadaşım. Sen yabancısın, sana değil bana inanıyor herkes. Yani arkadaşlar, ben böyle aldatıldım. H**** tarafından siz de aldatılmayın.

Murat
Murat

Figen hanim [email protected], size sormak istediğim bir kaç sorum var, yazarsanız ya da telefon numarasını yazarsanız sevinirim.

Hiç mi okumadınız sözleşmede kocaman yazıyor vatandaşlık almanız gerektiği el yazısı ile de yazmışsınız

Burcu
Burcu

Figen hanım ulaşır mısınız bana sizin mesajlarınızı gösterdiler

Figen
Figen

Merhaba aynı şeyler benimde başıma geldi şikayetçi oldun mu mail adresini yazarmısın bende aynı şekilde mağdur oldum gemi cüzdanı vereceğiz bahanesiyle kurs var kursun sonunda iş garantili dediler lütfen mail adresini yazarmısın

Diamond Denizcilik Yanıltıcı Sözleşme Ve Yanlış Bilgilendirme

02 Temmuz 2024 13:01
Saniye sonuçtan hiç memnun değil

İş Başvurusu Sonrası Kurs Ücreti Alınıp Para İadesi Yapılmaması

30 Haziran 2025 18:26