Despec Bilgisayar İntenso SSD Disk Garanti İçin Despec Bilgisayardan Destek Alamadım

11 Eylül 2024 15:231.031
Ali'nin Teşekkür Mesajı
Despec bilgisayar firmasına ilgisinden ve sorunumu çözdüklerinden dolayı teşekkürler.

Garantiye gönderimle alakalı muhatap bulamıyorum. İntenso marka SSD diskimin garantiye gönderimi ile ilgili kiminle irtibata geçebilirim? Despec firmasına ulaşım sağlayamadım. İletişime geçebilirsiniz. Konuyla alakalı sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

21 Eylül 2024 11:08

Despec firmasına garantiye gönderip değişim talebinde bulunduğum intenso SSD diskimle ilgili henüz dönüş sağlanmadı. Ürünüm 9 eylülde karşı tarafın teknik servisine ulaştı normalde. İşleme alındığına dair de bilgilendirme mesajı almadım henüz. Dönüş yapılmasını talep ediyorum.

11 Eylül 2024 15:34 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhabalar Teknik servisimiz iletişime geçmiştir ve bilgilendirme yapılmıştır. İyi Günler Dileriz.

16 Eylül 2024 15:58

Ali
27 Eylül 2024 15:14

Bugün itibari ile SSD diskim değişim yapılarak adresime gönderildi. Despec firmasına ilgisinden ve sorunumu çözdüklerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.

Ali
27 Eylül 2024 15:16

27 Eylül 2024 15:23

Geri dönüşleriniz için teşekkür ederiz, iyi günler dileriz.

6 Ocak 2024 01:55634

HP marka SSD ürünlerini sürekli olarak kullanan biriyim. Lakin son zamanlarda ürün garanti konusunda problemler yaşamakt...

Despec Bilgisayar Despec Garantili Ürünün Değimini Yapmıyor

25 Eylül 2023 10:32694

"Marka tarafından hızlı bir şekilde geri dönüş yapıldı. Ürünün değişimi için gerekli işlem başlatıldı. Teşekkür ederim."

Despec Bilgisayar SSD Bozuldu Garanti İstiyorum

11 Kasım 2023 11:19598

Levent JP600 2TB M2 SSD, dün bilgisayarda takılıyken bir anda mavi ekran verdi ve bilgisayar SSD'yi görmüyor. Garantiye ...

Despec Müşteri Hizmetlerinde Saygısız Yaklaşım

14 Ekim 2024 20:29659

Despec bilgisayar firmasının distribütör olduğu hikvision marka SSD nin garantiye göndermek için aradığım despec müşteri...

Despec Bilgisayar Yüzünden Klavyem Çöp Oldu

Despec BilgisayarYüzünden Klavyem Çöp Oldu

İsmail
Despec Bilgisayar Glorious Model Takılma Sorunu!

Despec BilgisayarGlorious Model Takılma Sorunu!

Muhammed
Despec  Rival 3 Mouse Sorunu!

Despec  Rival 3Mouse Sorunu!

Harun