Burcu sonuçtan memnun

22 Mart 2024 15:45
Burcu'nun Teşekkür Mesajı
“Trendyol üzerinden davranışlarınızı değiştirmenizi önerir, sorunum ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim”

Dermoaktif satıcısından Trendyol üzerinden 2 adet Solenta güneş kremi aldım. Ürün paketi üzerinde orijinallik teyidi için kapağın iç yüzüne bakmamız söyleniyor, Solante'nin sitesinden teyit ettiğimde "Eksik veya hatalı kod girişi yaptınız. Lütfen girdiğiniz kodu kontrol ediniz." uyarısı veriyor, küçük harfle yazdım aynı, büyük harfle yazdım aynı, aradaki tireyi sildim yine aynı, iki güneş kreminde de aynı sorun yaşadım. Satıcıya bunu anlattığımda bana çözüm bulması gerekirken jelatini açıldığı için iade kabul edilmiyor dönüşü yaptı, jelatini açmadan kodu nasıl teyit edeceksem? Ürünleri ecza deposundan veya ürünlerin resmi üretici firmalarından temin etmekteyiz. Üts bilgi bankası Kozmetik Ürünleri Listelerinden barkod numarası ile sorgulatabilirsiniz gibi şeyler söylüyorlar ancak çözüm yok.
Orijinal ürün satmıyor, iade süreciyle uğraşmamak için eczanelerden almanızı umarım

22 Mart 2024 16:14 (Şikayetten 29 dakika sonra)
Burcu
Burcu
26 Mart 2024 12:06

26 Mart 2024 12:08

Konuyla ilgili gerekli aksiyonları alacağız efendim. Sağlıklı günler dileriz.

Sinem sonuçtan hiç memnun değil

31 Aralık 2024 09:51

Gülhan
05 Ocak 2024 20:25
Dermoaktif Orijinalliği Şüpheli Ürün
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 21:51
Onur sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 12:44